Kozmik Radyo & Haber

Business Life Dergisi 3. Yaşını kutladı…

Business Life Dergisi 3. Yaşını kutladı…
8 views
13 Kasım 2023 - 11:14

Muhteşem Gala Gecesi’nde ödüller sahiplerini buldu

Adana’nın iş, siyaset ve magazin dünyasının tanıtımı ve yerelden gündeme şehrin nabzını tutan Busines Life Dergisi 3. Yaşını Adana Hilton Otel’de muhteşem bir Gala Gecesiyle kutladı.

Siyaset ve iş dünyasının yanı sıra tüm kamu kuruluşları başkanları, STK başkanları ve yönetim, şehrin bürokratları ve çok sayıda davetli geceye eşlik etti. Gece güzel bir sunumla başlayarak Business Life Dergisi imtiyaz sahibi Mehmet Emin Demiral’ın konuşmasıyla devam etti. Demiral, katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, Business Life Dergisi’nin üçüncü yaşını kutladı. Dergiye emeği geçen herkesi onore eden Mehmet Emin Demiral, daha nice yıllar temennisinde bulundu.

Business Life Dergisi Gala Gecesi’nde şehrin önde gelen siyasetçileri ve başarılı iş insanlarına ödülleri takdim edildi. Gecede ödül alanlar ve ödülü verenler şu şekilde gerçekleşti:

Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü; Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, iş adamı Murat Susar, MHP il yöneticisi Av. Emine Pınar Durak’a ödüllerini takdim etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ergün Halisçelik; Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Üney, Gazeteci Süleyman Yalçın’a ödüllerini takdim etti.

Karataş Belediyesi Başkanı Necip Topuz; iş adamı Kemal Şenadım’a ödülünü takdim etti.

Pozantı Belediyesi Başkanı Mustafa Çay; iş kadını Dilek Sabuncu’ya ödülünü takdim etti.

Business Life Dergisi imtiyaz sahibi Mehmet Emin Demiral; organizatör Sercan Andırın’a ödülünü takdim etti.

Business Life Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Kerem Demiral; iş kadını Gül Tunçsoy’a ödülünü takdim etti.

Eczacı Okan Topaloğlu; iş adamı Sedat Özer’e ödülünü takdim etti.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir; iş adamı İbrahim Dilme’ye ödülünü takdim etti.

Ödül töreninden sonra 10 Kasım Atatürk’ü anmaya yönelik marşlar okunarak bayraklar havalara kaldırıldı. Tam bir coşkunun yaşandığı gece geç saatlere kadar devam ederek, eğlence tavan yaptı.

   

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.