Kozmik Radyo & Haber

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Taylancı’dan Başkan Akay’a teşekkür

Taylancı’dan Başkan Akay’a teşekkür
4 views
06 Ekim 2023 - 11:19

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Süper ligde mücadele eden Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü’nü ziyaret edip Kulüp Başkanı Metin Taylancı, teknik heyet ve futbolcu kadrosuna pazar günü deplasmanda oynayacakları Fatih Karagümrük karşılaşması için başarı dileğinde bulundu.

“ DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEDİK ”

Süper Ligde mücadele eden Adana İdmanyurdu Kadın Futbol takımının desteklenmesi gerektiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Temsilcimiz grubunda zorlu rakipler ile mücadele etmekte. Seyhan Belediyesi olarak bugüne kadar imkanlarımız dahilinde desteğimizi esirgemedik. Teknik heyet ve futbolcu kadromuzdan pazar günkü zorlu karşılaşmada iyi bir oyun sergileyip 3 puan elde etmelerini bekliyoruz” dedi.

“ BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ MORAL OLDU ”

Spora ve sporcuya ciddi yatırımlarda bulunan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın ziyaretinin Fatih Karagümrük deplasmanı öncesinde moral motivasyonlarını yükselttiğini belirten Adana İdmanyurdu Kulüp Başkanı Metin Taylancı, “ Belediye başkanımıza ziyareti ve bugüne kadar bizlere olan desteğinden dolayı camiamız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyarette, teknik heyet ve futbolcular Başkan Akay’a ismi yazılı forma takdim ettiler.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P