Kozmik Radyo & Haber

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Seyhan Belediyespor’da Galibiyet Sesleri

Seyhan Belediyespor’da Galibiyet Sesleri
152 views
19 Ekim 2022 - 12:30

Erkekler Voleybol  2.Ligi 5.grupta yer alan Seyhan Belediyespor erkek voleybol takımı yeni sezon ilk haftasında Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda saat:16.00’da Kilis Gençlikspor’u konuk edecek. Genç bir kadro ile ligde mücadele edecek olan mavi-beyazlılar sezona galibiyet ile başlamanın hesaplarını yapmakta.

MORAL ZİYARETİ

Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Ümit Filazi erkek voleybol takımının Menderes spor salonu’nda gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret ederek Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın selamını iletip yeni sezon için başarı dileğinde bulundu. Filazi, genç bir kadroya sahip olduklarının altını çizerek hedeflerinin başarılı sonuçlar alarak ligde Adana’yı ve kurumlarını en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi..

HERŞEY YOLUNDA

Kilis Gençlikspor karşılaşmasının kazanarak sezona güzel bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini belirten Seyhan Belediyespor Kulübü erkek voleybol takımı teknik sorumluları Serdar Pehlivan-Metin Aydın ikilisi, “Sporcularımızın performansından son derece memnunuz. Herşey yolunda. Adanalı voleybolseverleri Pazar günü Menderes spor salonu’na bekliyoruz.” dediler.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P