Kozmik Radyo & Haber

MHP İl Başkanı Avcı’dan antrenörlere tam destek!

MHP İl Başkanı Avcı’dan antrenörlere tam destek!
288 views
02 Şubat 2021 - 12:26

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı;

“Sporun, sporcularımızın ve spor dünyamızın ayrılmaz parçası antrenörlerimizin her zaman yanındayız.” dedi.

ANTRENÖRLER BAŞKAN AVCI’YI ZİYARET ETTİ

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Üyesi antrenörü bir grup, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı  ziyaret etti. Adana Amatör  Futbol Antrenörleri adına yapılan ve Nevzat Karabulut’un temsil ettiği grup, sorunlarını paylaştı. Çukurova Press Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Havuzlubahçe Spor Kulübü Başkanı Engin Kanber’in de eşlik ettiği ziyarette Nevzat Karabulut, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

PANDEMİ SÜRECİNDE MAĞDUR OLDULAR

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adana Şubesi Yönetim  Kurulu Üyesi Antrenör Nevzat Karabulut, “Yaşadığımız pandemi sürecinde ekonomik olarak ciddi sıkıntılarımız var. Çalışamıyoruz ve para kazanamıyoruz. Ayrıca bu vesileyle paylaşmak istediğimiz ikinci sorumuz ise sosyal güvenlikle ilgili. Bizim amatör futbol antrenörleri olarak bir meslek grubumuz yok. Mesleki bir tanıma sahip değiliz ve bu yüzden bağlı olduğumuz bir meslek odası da bulunmuyor. Bizden hizmet alan kulüpler de bize sosyal güvenlik sigortası yaptıramıyor. Sorunumuza çözüm istiyoruz.” şeklinde konuştu.

AVCI:  HER ÇABAYA DESTEĞİMİZ TAMDIR

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı da “Adana’mızda amatör sporla iştigal eden önemli bir kitle var. Çok sayıda kulüp, sporcu ve elbette antrenörlerimiz; hepsi bu alanda emek harcıyor. Kötü alışkanlıklardan uzak kalan, amatör spor yapan sağlıklı bir nesil hepimizin arzusudur ve bu manada Milliyetçi Hareket olarak bu hedefi destekliyoruz. Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ geçtiğimiz günlerde amatör futbol antrenörleri için önemli bir destek sundu. Bu desteğin imkânlar ölçüsünde tüm yerel yönetimlerce sürdürülebilir olduğuna inanıyoruz. Ayrıca sizlerin sosyal güvenlik şemsiyesi altına alınması konusunda veya başkaca bu sorunun çözümlenmesi hususunda verilen tüm çabaları desteklemeye devam edeceğiz. Her zaman yanınızdayız.” dedi.

Amatör futbol antrenörleri, Başkan Bünyamin Avcı’ya desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.