Kozmik Radyo & Haber

BAŞKAN KOCAİSPİR KIRSAL MAHALLELERİ UNUTMUYOR

BAŞKAN KOCAİSPİR KIRSAL MAHALLELERİ UNUTMUYOR
308 views
12 Ocak 2021 - 11:47

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, belediye çalışmalarını yerinde incelemek ve vatandaşlarla daha fazla bir arada olabilmek için mahalle ziyaretlerine devam ediyor. 6 mahalleyi ziyaret eden Başkan Kocaispir, 2021 yılı plan ve projeleri ile ilgili çalışmaları anlattı, vatandaşların taleplerini dinledi.

Başkan Kocaispir, eksikleri tespit etmek, sorunlara daha kısa sürede çözüm üretmek ve vatandaşlarla daha fazla bir arada olabilmek için başlatmış olduğu mahalle incelemelerine merkeze uzak Beyköy, Hacıali, Yenice, Çağırkanlı, Kadıköy ve Cırık ziyaretleri ile devam etti.

Bir günde 6 mahalleyi gezen Başkan Kocaispir, hem çalışmaları denetledi hem de vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. 2021 yılı içerisinde hayata geçirilecek projeler ve devam eden çalışmalarla ilgili mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Kocaispir’e ziyaretlerinde mahalle muhtarları, belediye başkan yardımcıları, bürokratlar ve teknik personeller de eşlik etti.

Her mahalleye eşit hizmet götürmeye gayret ettiklerini belirten Başkan Kocaispir, “Sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde haftanın neredeyse her günü farklı bir mahallemizde güne başlıyoruz. Eksikleri ilk ağızdan tespit ediyor, anında çözüme kavuşturuyoruz. Gerek bizim tespit ettiğimiz gerekse vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda kırsal mahallelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Yine bu mahallelerimizde varsa eski parklarda yenileme, yoksa da yeni park yapma çalışmaları yapıyoruz.

Bizim için her mahallemiz değerlidir. Bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet götürmeye özen gösteriyoruz. Halkımız yapılan hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Bu amaçla bütün ekiplerimiz gece gündüz demeden sahada çalışıyor. Belediyemizi arayarak istekte bulunan her mahallemize her vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. 107 mahallemizin tamamında çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Sorunlarını ilk ağızdan başkanla paylaşma imkânı bulan mahalle sakinleri ise ziyaretleri ve çalışmaları için Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.