Kozmik Radyo & Haber

Ceyhan’da 20 yıllık çile bitiyor

Ceyhan’da 20 yıllık çile bitiyor
123 views
02 Ekim 2022 - 13:05

Ceyhan Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Ceyhan Yeni Devlet Hastanesi Bölgesi’nde 20 yıldan bu yana el değmeyen altyapı çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. Ceyhan ilçe merkezinden Hastaneye direkt geçişi sağlayacak yeni bir köprü yapımı da gerçekleştiren Ceyhan Belediyesi, altyapı işlemleri tamamlandıktan sonra asfalt çalışmalarına başlayacak.
20 YILLIK SORUNA ÇÖZÜM
Ceyhan’da altyapısı, asfaltı, kaldırımı olmayan bölge kalmayana dek çalışmaları aralıksız sürdüreceklerini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Yeni Ceyhan Devlet Hastanesi bölgesinde 20 yıldan bu yana yağmur suyu gideri dahil hiçbir altyapı çalışmasının yapılmadığına dikkat çekti. Başkan Erdem, “Ceyhanlı hemşehrilerimizin hastaneye geçiş çilesini sona erdiriyoruz. Sulama kanalı üzerine yeni  yaptığımız beton köprü ilçe merkezinden hastaneye araç ve yaya geçişini hem kolaylaştıracak hem de hızlandıracak. Altyapı çalışmaları kapsamında 400 metre hat döşüyoruz. Böylelikle hem hastane hem de çevresindeki kronikleşen yağmur suyu gideri problemi çözülmüş olacak” dedi.
“NAMIK KEMAL MAHALLESİ DE SORUNDAN KURTULACAK”
Hastane çevresine 2 bin metrekare bordür taşı, 2 bin 500 metrekare de parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Erdem, yaklaşık 700 metrelik yolun da tamamen asfaltlanacağını, kaldırımların çağa uygun hale getirileceğini kaydetti.
Başkan Hülya Erdem, ayrıca yine Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Namık Kemal Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarının da kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.