Kozmik Radyo & Haber

İYİ PARTİ GENEL MERKEZ ADANA’DA ÇIKARTMA YAPACAK

İYİ PARTİ GENEL MERKEZ ADANA’DA ÇIKARTMA YAPACAK
302 views
26 Mart 2021 - 12:20

28/29 Mart Pazar ve Pazartesi günleri Adana’ya büyük bir çıkartma yapacağını söyleyen İyi Parti Milletvekili Metanet Çulhaoğlu konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Çulhaoğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ‘Millet Bizi Çağırıyor’ diyerek başlattığı İl ve İlçe Geziler çerçevesinde, Genel Merkez Başkanlık Divanı Üyelerimiz, Milletvekillerimiz, Gik Üyelerimiz, Kurucular Kurulu Üyelerimiz, Merkez Disiplin Kurulu Üyelerimiz, her hafta heyetler halinde İL, İlçe gezilerinde vatandaşlarımızı, STKları ziyaret ederek isteklerini birinci ağızdan dinlemekte ve TBMM taşımaktadır.

Bu hafta Teşkilat Başkanımız, Bayındırlık ve İskan eski Bakanımız Sn. Koray Aydın başkanlığındaki heyet Adana’da İYİ Parti Üye Katılım ve hemşerilerimizle buluşma programına güçlü bir heyet ile geliyorlar.  Ankara Mv. Teşkilat Başk. Yard. Halil İbrahim Oral, GİK üyesi Teşkilat Başk.Yard.Mehmet Arslan,GİK Üyesi, Teşkilat Başk.Yard. Mümin İnan, Isparta Mv. Aylin Cesur, Aksaray Mv. Ayhan Erel, Mersin Mv. Behiç Çelik, GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, GİK Üyesi Ümmü Gülsüm Paksoy, GİK Üyesi Süleyman Sırrı Özdolap, GİK Üyesi Şükriye Sevin Çağlayan, Mahalli İdarelerden Sorumlu Bşk. Yrd. Şule Gök Tüdeş, Kurucular Kurulu Üyesi Birol Büyüköztürk, Kurucular Kurulu Üyesi Sıtkı Polat, Kurucular Kurulu Üyesi Nihal Ağca, Kurucular Kurulu Üyesi Sinem Uludamar ile birlikte 28-29 Mart günlerinde şehrimizde çeşitli programlar icra edeceğiz.

Bu çerçevede 28 Mart Pazar günü saat 12’de Atatürk Aski Spor Salonunda İyi Parti Üye Katılım ile başlayacak program ardından, saat 16’da Diş Polikliniği açılışı, Saat 17’de Sarıçam İlçe Başkanlığı yeni binasının açılışı.

29 Mart Pazartesi günü ise şehrimizin ilçelerinde çeşitli programlar icra edeceğiz. Bu çerçevede Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Ceyhan, Karaisalı, Sarıçam,Kozan ilçelerimizde teşkilatlarımız ve vatandaşlarımız ile buluşacağız. Meslek kuruluşlarını, STK’ları ziyaret edeceğiz. Esnafımızla buluşacağız, vatandaşımızla dertleşecek, sorunlarını dinleyeceğiz. İYİ ve Cesurların seslerini, iktidara yürüyüşünü, tüm ülkemize duyuracağız. Bilgilerinize sunarım.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.