Kozmik Radyo & Haber

M1 ADANA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

M1 ADANA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
590 views
30 Ekim 2020 - 13:10

Senfoni Orkestrası eşliğinde seslendirilen “ ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR ve TÜRKÜLER “ ziyaretçilerden büyük beğeni aldı.

    M1 Adana AVM’nin geleneksel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri bu yıl da zengin ve anlamlı içeriği ile Adanalılardan büyük ilgi gördü.  Açık havada akşam saat 19:00’dan itibaren “Atamız Kalbimizde” parolası ile düzenlenen konser günün en çok ilgi gören etkinliği oldu.  29 Ekim Perşembe günü düzenlenen ve ziyaretçilerin baştan sona büyük ilgi ve beğeni ile izlediği konserde;  Şef Eray İnal yönetimindeki “Çukurova Symphonic Project” orkestrası eşliğinde solist Nilgün Kızılcı’nın seslendirdiği “Atamızın En Sevdiği şarkılar ve Türküler” izleyicilerden tam not aldı.  Konser sırasında platform kenarındaki “Atatürk” konulu barkovizyon gösterisi ayrıca izleyicilerden büyük beğeni aldı. Cumhuriyetimizin kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün 58 yıllık kısa yaşamına sığdırdığı devrimler, yenilikler, atılımlar ile oluşturduğu dev bir yaşam 10 dakikalık filmde çok özel videolar ve fotoğraflar ile konser boyunca ziyaretçilere sunuldu.

29 EKİM’DE GÜN BOYUNCA  BANDO,

AVM ZİYARETÇİLERİNE TÜRK BAYRAKLARI M1 ADANA’DAN..

29 Ekim Perşembe günü M1 Adana AVM’de gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde gün boyunca Bando eşliğinde Milli Marşlarımız seslendirildi. 7’den 70’şe 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda M1 Adana AVM’ye gelen tüm  ziyaretçilere  ücretsiz Türk Bayrağı dağıtımı  yapıldı.

   M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz : “ M1 Adana AVM olarak  her yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Ulu önderimiz Atatürk’ün biz Türk Ulusuna armağan ettiği en önemli miras olan Cumhuriyet’i anmak, bu önemli günde gerçekleştirdiğimiz  anlamlı etkinlikleri Adanalılar ile birlikte paylaşmak geleneğimiz oldu.  

    Bu yıl daha önce Adana’da gerçekleştirilmemiş bir etkinliğe imza attık.  Senfoni Orkestrası eşliğinde Atamızın En sevdiği şarkıları ve Türküleri hep birlikte dinlemek için 29 Ekim’de M1 Adana AVM’de bir araya geldik. Çok anlamlı ve güzel bir konseri ziyaretçilerimiz ile birlikte izledik.  Açık havada AVM yönetimimizin aldığı önlemleri dikkate alan ve gerek maske kullanımı ve gerekse mesafe kurallarına uyarak sağlık açısından gereken hassasiyeti gösteren tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.  “ dedi.  

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.