Kozmik Radyo & Haber

“ÇOCUKLARIMIZA DERMAN OLMAK İÇİN HAYIR KÖPRÜSÜ KURUYORUZ”

“ÇOCUKLARIMIZA DERMAN OLMAK İÇİN HAYIR KÖPRÜSÜ KURUYORUZ”
322 views
06 Ekim 2020 - 15:40

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, bilgisayar ve tableti olmadığı için mağdur olan öğrenciye tablet hediye ederek kampanya başlattı.Ceyhan Belediyesinin başlattığı kampanya ile yardımseverlerden toplanan bilgisayar ve tabletler öğrencilere dağıtılacak.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in mahalle gezileri sırasında karşısına çıkan ve tableti olmadığı için eğitim göremediğini dile getiren 6.sınıf öğrencisi Sedat Kaan Dayanan’ın talebi üzerine kampanya başlatan Ceyhan Belediyesi, ilk tabletini ihtiyaç sahibi öğrenci Sedat Kaan’a verdi. Ülkemizde uzaktan eğitim döneminin yaşandığı günlerde ihtiyaç sahibi öğrencilerin mağduriyetini gidermek için başlatılan kampanyada, hayırsever vatandaşlardan toplanacak bilgisayar ve tabletler, mağdur olan ve tablet alma gücü olmayan öğrencilere dağıtılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ceyhan  Belediye Başkanı Hülya Erdem, ” Bana gelerek ‘Başkan Anne benim tabletim olmadığı için eğitim göremiyorum’ diyen evladımız yüreğimi sızlattı. Ailesinin nezdinde çocuğumuza tabletini hediye ettim. Onlar bizim geleceğimiz, onlar bizim gururumuz, eğitim almalarında ve kendilerini geliştirebilmeleri açısından teknolojik gelişmelerden faydalanmaları lazım. Covit-19 ile mücadele ettiğimiz pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize eğitim alabilmeleri için bilgisayar ve tablet sağlanması ile çok önemli bir hayır işine vesile olmaktan, iş adamlarımız ve hayırseverler ile yardıma muhtaç aileler arasında hayır köprüsü kurmaktan gurur duyuyoruz. İnşallah bu güzel kampanya ile ‘Çocuklarımıza da Derman’ olacağız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.