Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, belediyenin mali durumuna ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Başkan Demirçalı, yürütülen disiplinli ve planlı çalışmalar sonucunda, belediyenin ve iştiraki olan Yüreğir Personel Hizmetleri ve İmar Tic. A.Ş.’nin, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’na herhangi bir borcunun kalmadığını ifade etti.
Başkan Demirçalı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren mali disiplini esas alan, şeffaf ve sürdürülebilir bir yönetim anlayışı benimsedik. Titizlikle yürüttüğümüz çalışmalar, uyguladığımız tasarruf tedbirleri ve doğru kaynak yönetimi sayesinde bugün itibarıyla belediyemizin ve Yüreğir Personel Hizmetleri ve İmar Tic. A.Ş.’nin, maliyeye vadesi geçmiş tek kuruş borcu bulunmamaktadır.”
Elde edilen sonucun güçlü bir yönetim anlayışı ve ekip çalışmasının ürünü olduğunu vurgulayan Başkan Demirçalı, “Hemşehrilerimizin bize emanet ettiği kaynakları en verimli şekilde kullanmaya özen gösterdik. Hizmet üretirken mali dengeyi korumayı başardık. Bu tablo, Yüreğir’imiz adına önemli bir kazanımdır” dedi.
Başkan Demirçalı, önümüzdeki süreçte de aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Mali yapısı güçlü, hizmet kapasitesi yüksek bir belediye olarak Yüreğir’imize değer katmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.


Adana Altın Koza, dünya sinemasını Adana’ya taşıyor
Altın Koza, depremden etkilenen şehirlerde halkla buluşmaya devam ediyor
SEYHAN’IN SICAK SOFRALARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR
Ataş Hukuk Bürosu’na görkemli açılış
YEŞİLAY ADANA’DAN YENİ DÖNEMDE 500 BİN KİŞİYE ULAŞMA HEDEFİ