Kozmik Radyo & Haber

Uzm. Dr. Özden Polatöz, “Öncelikli hedefimiz koruyucu sağlık hizmetleri”

Uzm. Dr. Özden Polatöz, “Öncelikli hedefimiz koruyucu sağlık hizmetleri”
4 views
08 Mayıs 2024 - 14:13

Yapılan genel kurul ve seçim sonucu mazbatalarını alan Adana Tabip Odası yöneticileri yaptıkları ilk toplantıda görev bölümü yaptı. Uzm. Dr. Özden Polatöz Başkanlığında Genel Sekreterliğe Dr. Hakan Şen, Veznedar Üyeliğe Dr. Sedat Yeniocak, Muhasıp Üyeliğe Dr. Gökhan Alıcı, Üyeliklere Dr. Hakan Güneş, Dr. Ferat Erol ve Dr. Erhan Özeren getirildi.

KENDİ VATANIMIZDA KENDİ HALKIMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Öncelikli hedeflerinin ‘Koruyucu Sağlık Hizmetleri’nin gerçekleştirilmesini sağlamak olduğunu söyleyen Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Özden Polatöz, Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklama da “Her zaman ücretsiz ve ulaşılabilir sağlık sistemini önceleyeceğiz. İyi hekimlik yapmak için güvenli çalışma ortamlarının sağlanmasına yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Hekime ve sağlık çalışanlarına olan şiddeti önlemek için ilgili tüm kurumlarla işbirliği yaparak, hekimlerin mesleki özlük hakları takip ederek gasp edilen hakların peşine düşeceğiz. Emekli hekimlerin çektiği sıkıntıları olabildiğince gündemde tutarak, çözüme kavuşturacak çalışmalar yapacağız. Güzel yaşamak onların en tabi hakkıdır. Aktif çalışan hekimlerimize ulaşabilmek için iletişimimizi etkin kullanacağız. Mesleki gelişime katkı koyacak konferans, panel, söyleşi gibi bilimsel toplantılar gerçekleştirerek sürekli diyalog içerisinde olacağız. Hekimlerimizin kendi emekleri ile yapılan Tabip Odamızın yeni binasında sosyal etkinlikler düzenleyerek meslektaşlarımızın bir arada olma şansını zorlayacağız. Tıp Fakültesi öğrencilerimizin eğitimlerine bir nebzede olsa katkı sağladığımız burs vermeyi sürdürerek, verilen miktar ve sayıyı olabildiğince arttırarak desteklemeye devam edeceğiz. Hekimlerin ülkemizden neden göç ettiği konusunu irdeleyerek, göç’ü önleyici tedbirleri arttırarak farkındalık yaratma çabasındayız. Çünkü bu ülke bizim ve bizler hiç bir yere gitmeyeceğiz. Kendi vatanımızda kendi halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu anlamda odamızın önceki yönetimlerine emekleri için çok teşekkür ediyor, gerçekleştirdikleri faaliyetleri tamamlamak boynumuzun borcudur diyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.