Kozmik Radyo & Haber

ÇEAŞ Anadolu Lisesi geleneği bozmadı

ÇEAŞ Anadolu Lisesi geleneği bozmadı
2 views
06 Mayıs 2024 - 11:53

ÇEAŞ Anadolu Lisesi Erkek Takımı; Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası’nda birincilik kürsüsüne çıkarken, kız takımı ise Türkiye 2.Ligini elde etti.

29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul Haliç’te düzenlenen Okullararası Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası zevkli ve çekişmeli geçti.

ÇEAŞ Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Kürek Antrenörü Tekin Müştekin gözetiminde haftanın 5 günü antrenman yaparak zorlu şampiyonaya hazırlanan Kız ve Erkek Takımı başarılarıyla gururlandırdılar.

Başarının mimarı olarak değerlendirilen Teikin Müştekin; zorlu yarıştan istedikleri sonucu almanın mutluluğunu yaşadıklarını, kız ve erkek takımının büyük bir özveri ve çabayla bu zorlu yarışmaya hazırlandığını, bu başarıda sadece öğrencilerin değil, ailelerinin de önemli desteği olduğunu ifade ederek, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Emek olmadan başarı gelmez. Soğuk-sıcak demeden, her türlü hava şartlarında sıkı bir çalışma yaptık. Ter döktük. Zorlandık, emek sarfettik. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Başarı; başarabileceğim diyenlerindir’ sözünü kendimize şiar edindik. Nihayetinde hem Adana’mız hem de okulumuz adına büyük bir başarı elde ettik” dedi.

Müştekin; ÇEAŞ Anadolu Lisesi olarak; akademik yönden güçlü, sosyal yönden başarılı, çok boyutlu düşünebilen, disiplinli, ekip çalışmasına uygun bireyler yetiştirmeye devam edeceklerini dile getirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.