Kozmik Radyo & Haber

İMAR SORUNU MASAYA YATIRILDI

İMAR SORUNU MASAYA YATIRILDI
0 views
23 Nisan 2024 - 15:40

DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, DAİMFED Genel Başkan yardımcıları Nadir Vurankaya, Sayım Azmaz, Hilmi Tümer, DAİMFED Genel Sekreteri Enes Yılmaz, DAİMFED Basın, Sosyal Medya ve İletişim Başkanı Ahmet Yerdelen, DAİMFED Arge Başkanı Barış Yıldırım, DAİMFED Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Kemali Ünal, DAİMFED Teknik Müşaviri ATÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Beycioğlu, AKAMDER Başkan Vekili Hüseyin Arslan, AKAMDER Genel Sekreteri Mehmet Ali İnan, AKAMDER Saymanı Orkun Orkun, AKAMDER Sayman yardımcısı Engin Hazar; 31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler seçim sonucunda tekrar Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Zeydan Karalar tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak önümüzdeki dönemde işbirliği konusunda istişarelerde bulundular.

‘YERİNDE DÖNÜŞÜME HIZ VERECEĞİZ’

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu açıklamasında; “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımıza başarılar diliyorum. Kendisi çalışkan ve kentimizin meselelerine vakıf birisidir. Geçtiğimiz dönemde yaptıklarının, yapacaklarının teminatı olacağından kuşku duymuyoruz. Yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. Öncelikli Adana hedefimiz olan Kentsel Dönüşüm, Yerinde Dönüşüm ve İmar çalışmaları konuları olacaktır. Bu konularda Sektör olarak Zeydan Başkanımıza desteğimiz sürecektir. Zeydan Başkanımıza Adana için yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

‘DAİMFED’LE İŞ BİRLİĞİMİZ SÜRECEK’

31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler seçim sonucunda tekrar Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Zeydan Karalar; “DAİMFED çalışmalarını yakından takip ettiğimiz başarılı bulduğumuz önemli bir oluşum. DAİMFED Sektör temsilcilerini bir çatı altında toplayarak bizlere de önemli katkılar sağlamıştır. Geçtiğimiz çalışma döneminde olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da iş birliğimiz sürecektir. Herkesin birlik olması ve Adana’nın çıkarı için elele çalışması gerekiyor. Bizler bundan sonra bir ve beraber olarak Adana’nın çıkarlarını korumak için çalışacağız” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.