Kozmik Radyo & Haber

ADANA MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİNDE 2. ÇAKIROĞLU DÖNEMİ

ADANA MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİNDE 2. ÇAKIROĞLU DÖNEMİ
4 views
21 Nisan 2024 - 16:40

Adana Müteahhitler Birliği Derneği’nin olağan genel kurulunda tek listeyle yönetime tekrar aday olan Haydar Çakıroğlu seçildi. Çakıroğlu “Gençlerin önünü açtık” diyerek birliktelik mesajı verdi.

BU DÖNEMDE BİRLİĞİMİZİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Yeniden Adana Müteahhitler Birliği Başkanlığına seçilen Haydar Çakıroğlu; “Geçtiğimiz dönemde her ne kadar Deprem Felaketi, Kovid Salgını ve Ekonomik olumsuzluklara rağmen hedeflerimizden olan genç üye sayısını artırmayı başardık. Genç müteşebbislerimizin sayısı bu dönemde de artarak devam edecektir. Bu çalışma dönemimiz de yönetimde gençlerimize yer verdik. Onların ışıltısından ve fikirlerinden faydalanacağız. Üye sayımızı daha da artırarak çok sesliliğe imkân sağlamak istiyoruz. Ayrıca önceliklerimizden olan Birlik Binamızı kalıcı hale getireceğiz. Hatta yeni bir bina yapımı gayretinde olacağız. Bu yönde çalışmalarımız, arsa temini aramalarımız sürmekte olup kısa zamanda sonuç alacağımıza inanıyorum. Bu çalışma dönemimizde birliğimizin cazibe merkezi haline geleceğini nihayetinde Adana’nın önemli önde gelen bir Sivil toplum kurumu olma hedefimizdir. Ayrıca sektöre fayda sağladığına inandığımız uzun aradan sonra dergi çıkarmaya başladık ve süreli hale getirip devamını sağlamayı düşünüyoruz. Yoğun bir katılım sağlayarak gerçekleştirdiğimiz olağan kongremizde bana ve ekibime güvenen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

ADANA MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİNDE 2. ÇAKIROĞLU DÖNEMİ

Başkan Haydar Çakıroğlu Başkanlığında YÖNETİM KURULU ÜYELERİ; Tarkan Kulak, Nadir Vurankaya, Sercan Akyol, Orkun Orkun, F. Gülsen Akyazıcı, M. Dinçer Tümer, Bekir Arslan, Cansu Güneşer, Volkan Engin ve Enes Yalman… DENETLEME KURULU; Uğur Can Doğan, Sezai Ömür Özbay… DİSİPLİN KURULU; Ali Gizer, Özkan Kalo, H. Çağdaş Kaya, Ahmet Koçak, Oğuz Ayhan, İ. Cem Güvel, Yekda Murat Çakıroğlu… YÜKSEK DANIŞMA KURULU; İsmail Babacan, Halil Avcı, Şahin Kalo, Ferhat Baykara, Necdet Gürsesli, A. Yacıoğlu, Cevdet Baskın, Ş. Ziya Baskın, Ş. Ziya Algan, Tamer Gülcan… FEDERASYON GENEL KURULU DELEGELERİ; Haydar Çakıroğlu, Niyazi Tör, Niyazi Toklu, İhsan Ünal, A. Can Oklu, M. Fidan Vursavuş, Mesut Gül, Murat Karakuş, Sezgin Laçin, M. Uğur Kızıl, Yusuf Küpeli… isimlerinden oluştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.