Kozmik Radyo & Haber

“Ceylan aşiretinden 35 yıldır süregelen dayanışma yemeği”

“Ceylan aşiretinden 35 yıldır süregelen dayanışma yemeği”
7 views
15 Nisan 2024 - 11:32

İsa Ceylan: Siyaset üstü birlik ve beraberlik mesajı veriyoruz

İş adamı ve siyasetçi Uğur İsa Ceylan ve CHP Yüreğir Meclis Üyesi İsmail Ceylan 35 yıldır geleneksel olarak sürdürdükleri dayanışma yemeğinin bu yıl tekrarını gerçekleştirdiler.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar burada yaptığı konuşmada; “ Hep birlikte çalışarak sizlerin de desteğiyle tekrar 5 yıl daha beraberiz. Allah ömür verirse bir daha ki seçimlerde inşallah yine beraber olacağız. Burada düzenlenen birlik ve beraberlik yemeği için ayrıca sevgili abim İsa Ceylan’a da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yüreğir ilçesindeki Süleyman Vahit Caddesindeki bir ara sokakta, İş adamı ve siyasetçi İsa Ceylan ve CHP Yüreğir Meclis Üyesi İsmail Ceylan tarafından düzenlenen dayanışma yemeğine:

5 BİN KİŞİLİK BİR KATILIM SAĞLANDI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Orhan Sümer, Ayhan Barut, CHP Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, Aladağ Belediye Başkanı Kemal Özdemir,  çeşitli partilerden milletvekilleri ve parti görevlileri, belediye başkanları ile STK ve Oda başkanları, Ceylan aşireti mensupları ile birlikte yaklaşık 5 bin kişilik bir katılım sağlandı.

Şanlıurfa mutfağına özgü ve oradan getirilen aşçıların hazırladığı yemekte, kavurma, pilav ve zerde tatlısı sunumlarıyla tam bir ziyafet şöleni yaşandı.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Ceylan Aşireti lideri, iş adamı ve siyasetçi İsa Ceylan, 1989 yılından bu yana yerel seçimler sonrasında dayanışma yemeği düzenlediklerini belirterek, “Bu yemeklerle siyaset üstü birlik ve beraberlik mesajı veriyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.