Kozmik Radyo & Haber

“Emniyet Teşkilatımızla gurur duyuyoruz”

“Emniyet Teşkilatımızla gurur duyuyoruz”
5 views
09 Nisan 2024 - 12:29

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Türk Polis Teşkilatı, milletimizin üzerinde titrediği gözbebeği kurumlardan biridir.” dedi.

“VAZGEÇİLMEZ ÖNEME SAHİP”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 179. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda, devlet ve toplum hayatının güven ve huzur içinde varlığını sürdürmesinde Türk Jandarma Teşkilatı ile birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın vazgeçilmez öneme sahip olduğunu kaydetti.

“BİRÇOK ÜLKE ORDUSUNDAN DAHA GÜÇLÜ”

Başkan Yusuf Kanlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kuruluşunun 179. Yıl dönümünü gururla idrak ettiğimiz Türk Polis Teşkilatı, milletimizin üzerinde titrediği gözbebeği kurumlardan biridir. Bugün kendi içinde profesyonel farklı birimlerden oluşan, çağın gerektirdiği tüm teknolojik imkân ve yeteneklerle donatılan Emniyet Teşkilatımız birçok ülkenin ordusundan daha güçlü hale gelmiştir.”

“HAYATIMIZIN HER ALANINDA”

“Evde, işte, sokakta, okulda, fabrikada, ofiste; kısaca hayatımızın her alanında ihtiyaç duyduğumuz güven duygusu devletimizin seçkin kurumlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız sayesinde olmaktadır. Bu sebepledir ki Emniyet Teşkilatımızın kıymetli mensupları polislerimizin, bekçilerimizin fedakâr çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir.”

“GURURLA, MUTLULUKLA KUTLUYORUM”

“Bu duygu ve düşüncelerle; can ve mal güvenliğinin, huzur ve istikrarın teminatı olan Türk Polis Teşkilatımızın 179. yıl dönümünü gururla, onurla, mutlulukla kutluyor, tüm Emniyet mensuplarımızın bayramlarını tebrik ediyor, ‘Gözlerine yaş, ayaklarına taş değmesin’ diyorum. Vatanımız, milletimiz uğruna canlarını feda eden, görevi başında şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet duygularımla esenlikler diliyorum.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.