Kozmik Radyo & Haber

Esendemir, “Bayram coşkusu hiç bitmesin”

Esendemir, “Bayram coşkusu hiç bitmesin”
4 views
08 Nisan 2024 - 13:49

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkan Vekili Cafer Esendemir, din, dil, ırk ve renk ayırmadan ekmeğini paylaşma kültürünün toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini belirterek, bu güçle Ramazan ayının ardından huzurlu bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bayramlarda birlik, beraberlik, hoşgörü ve yardımlaşma gibi toplumsal değerlerin zirveye çıktığını kaydeden Başkan Esendemir, ÇGC Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamada, “Tüm dünyada savaş rüzgârları eserken, Türkiye’de sevgi ve saygı çerçevesinde kenetlenip bayram sevincimizi paylaşıyoruz. Bu kenetlenmenin değerini anlamalı, özgürlük ve bağımsızlık gibi elimizdeki değerlerin kıymetini bilmeli ve çocuklarımıza da bu bayramların sevincini yaşatmalıyız. Küsleri barıştırmalıyız. Bayramı tatil gibi değil, bayram gibi kutlamalıyız” dedi.

Gerek pandemi sürecinde gerekse deprem döneminde büyük ve zamansız ayrılıkların yaşandığını anlatan Esendemir, şunları söyledi: “Hangi meslek olursa olsun günlük yaşamın koşuşturması içinde kaybolup gidiyor ve özellikle aile bireyleriyle bir araya gelemiyoruz. Bunun değerini özellikle pandemi ve deprem döneminde daha iyi anladık. Haftalarca sevdiklerimizden ayrı kaldık. Bayram sevincimizi yaşayamadık, kursağımızda kaldı. Bu yüzden Ramazan Bayramı’nı daha coşkulu kutlamalı ve bayramların değerini çok iyi anlamalıyız. Bayramınız kutlu ağzınız tatlı olsun. İçinizdeki bayram coşkunuz hiç bitmesin. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimizle kutluyor, saygılar sunuyoruz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.