Kozmik Radyo & Haber

Birlikte; sağlık, mutluluk ve barış içinde nice bayramlara…

Birlikte; sağlık, mutluluk ve barış içinde nice bayramlara…
7 views
08 Nisan 2024 - 13:30

Birlikte; sağlık, mutluluk ve barış içinde nice bayramlara…

Mübarek Ramazan Ayı’nın sonunda bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın sevincini ve manevi huzurunu yaşıyoruz. Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı bizlere; küskünlüklerin, dargınlıkların sona ermesi, toplumsal birlikteliğin pekişmesi, umudun, güzel günlere inancın çoğalması ve zor durumdaki kardeşlerimizle dayanışma sergilenmesi adına en güzel fırsat.

Ramazan Bayramı öncesinde yerel seçimleri geride bıraktığımız bir süreç yaşadık. Biz çok önemli bir başarı kazandık ve hemşehrilerimize bir dönem daha hizmet etme şansı yakaladık. Ben seçim sonuçlarını hiçbir zaman zafer olarak değerlendirmedim. Çünkü zafer düşmana karşı kazanılır. Bu yarışta kimse kimsenin düşmanı olamaz. Biz farklı düşüncelere sahip siyasi partilerle rekabet ettik ve seçimde başarılı olduk. Seçimi geride bıraktık ve daha önce olduğu gibi bundan sonra da siyasi parti ayrımı yapmadan, bize oy verilip verilmediğine bakmadan, Adana’mızın dört bir yanına eşit hizmet götürmeye, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimin, milletimizin ve İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, hep birlikte; sağlık, huzur, mutluluk, esenlik ve barış içinde geçireceğimiz nice bayramlar diliyorum.

Zeydan Karalar

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.