Kozmik Radyo & Haber

FİRDEVS CİNGÖZLER’DEN ZAFERE ADIM ADIM YÜRÜYÜŞÜ.

FİRDEVS CİNGÖZLER’DEN ZAFERE ADIM ADIM YÜRÜYÜŞÜ.
3 views
29 Mart 2024 - 14:35

Çukurova İlçesinde On binler Cumhur İttifakı Çukurova  Adayı Firdevs Cingözler ile yürüdü.  31 Mart seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler tarafından “ Vakit Tamam, Bizimle Yürü Çukurova” temalı zafer yürüyüşü düzenlendi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer ÇELİK, MHP ADANA Milletvekilleri Muharrem Varlı ve Ayşe Sibel ERSOY, MHP Adana İl Başkanı Yusuf KANLI, Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan GÜLAÇTI, MHP MYK Üyeleri Mustafa İZGİOĞLU ve Yeşim AKKAŞ,  Zafer Yürüyüşü başlangıç alanı olan İller Bankası kavşağı civarında toplandı.  Turgut Özal Şehitler Bulvarı kavşağına kadar süren yürüyüş esnasında apartman sakinlerinin yanı sıra kafe ve restoranlardaki vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Yürüyüş esnasında on binler bando ekibi tarafından çalınan İzmir Marşı, Onuncu Yıl Marşı ve Çukurova Adayı Firdevs Cingözler için hazırlanan seçim müziğine eşlik ettiler. Yürüyüş sonunda toplanan kalabalığa teşekkür konuşması yapan Firdevs Cingözler; “Değişime adım adım yaklaştık. İnşallah değişim bizimle olsun. Bu yürüyüşümüz inşallah zafer yürüyüşümüz oldu. Az kaldı, 2 gün sonra zaferimizi kutlayacağız” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.