Kozmik Radyo & Haber

CHP’Lİ GÖÇMEN: SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN TEMEL NOKTASI İNSAN VE HİZMETTİR

CHP’Lİ GÖÇMEN: SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN TEMEL NOKTASI İNSAN VE HİZMETTİR
6 views
29 Mart 2024 - 12:12

CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, “Sosyal belediyecilik anlayışının temel noktası insan ve hizmettir, bu anlayışla “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının kentini” Sarıçam’ da sizlerle beraber kurmak için durmadan ve yılmadan çalışacağımıza söz veriyoruz!” dedi.
Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, yerel seçimlerin heyecanının Sarıçam’da da hissedildiğini, Sarıçam’da yaşayanların görüşleri ve katkılarıyla birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir Sarıçam için çalıştıklarını söyledi. CHP Adayı Göçmen, şöyle dedi:
“Sarıçam ihmal edilmiş bir ilçemiz. 10 yıllık heba edilen her türlü hizmetten mahrum edilen kaybı halkçı belediyecilik anlayışı ile kapatacağız. Sarıçam’ı “ikinci yüzyılın kenti” yapmak için heyecan ve enerji doluyuz. Bunun için 31 Mart’tan itibaren işe koyulup projelerimizi hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz. Sarıçam’da yaşayan yurttaşlarımız sandığa giderek tercihini Halkçı Belediyecilik yana kullanacaklarına inancımız tam. Kararlıyız. Çalışıyoruz. Söz verdik. Sarıçam’ı Cumhuriyetin İkinci yüzyılının kenti yapacağız. Biz büyük bir aileyiz ve birlikte başaracağız.
Projelerimiz hazır. Göreve başlar başlamaz projelerimizi uygulamaya koyacağız. Bizler ranta değil hizmete talibiz. Birinci önceliğimiz hizmet olacak.
HALKÇI BELEDİYECİLİK PROJELERİMİZ
VETERİNER HİZMETLERİ VE ZİRAAT MÜHENDİS DESTEĞİ: Sarıçam ilçemizde tarım ve hayvancılık ön planda. Belediyemiz bünyesinde Veteriner ve Ziraat Mühendisi hizmetleri, tarım, hayvancılık ve çevre konularında alanlarında uzman ekipler oluşturacağız. Hayvanların sağlıklı yetiştirilmesi, beslenmesi ve bakımı konusunda belediyemizin veterinerleri danışmanlık yapacak. Ziraat Mühendislerimiz çiftçilerin tarımsal becerilerini, verimliliklerini artırmaları ve sürdürülebilir tarım uygulamalarını benimsemeleri için eğitim, toprak analizi ve danışmanlık hizmeti sunacak.
ÇOK AMAÇLI KAPALI SEMT PAZARI: Girişimci kadınlarımızın haftanın belli günleri kurdukları stantlarla onlara destek olmak ve stantların kurulmadığı zamanda sosyal ve sportif faaliyetler için kullanılmasını amaçlayan bir proje. Projemizin temel amaçları içerisinde kapalı semt pazarlarının AFET anında toplanma alanı olarak da kullanılması düşünülmektedir.
Sarıçam’a kapalı bir Pazar yeri sunarak üretici ve girişimci kadınları desteklemek amacıyla haftanın belirli günlerinde kurdukları stantlarda yerel ürünler el işi ürünleri ve ev yapımı yiyeceklerin satışını yapmak için imkân sağlanacaktır. Pazarlar kurulmadığı zamanlarda ise sosyal ve sportif faaliyetler için uygun ortam sağlanacaktır.
HALK MARKET: Sarıçam İlçemizin yerel üreticilerinden tedarik edilen ürünlerin evimize uzanmasını sağlayan bir halkçı belediye projesidir. Projemizde, dar gelirli vatandaşlarımız belediye destekli halk marketlerde halk market kartları ile evlerinin temel ihtiyaçlarını karşılayabilecektir.
AŞEVİ: Sarıçam’da ihtiyaç sahibi olan kişilere ücretsiz düzenli ve sağlıklı beslenme imkanı sağlanacaktır. Aşevleri, toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularını güçlendirmeyi ve insani değerlere vurgu yapmayı amaçlar.
KREŞLER: Çocuklarımızın yaratıcılıklarını geliştirmeyi, fiziksel sağlıklarını desteklemeyi ve sanatsal yeteneklerini keşfetmeyi amaçlar. Bu akademi, çocuklara çok yönlü bir eğitim deneyimi sunmayı hedefler. Çocukların sanatsal yeteneklerini, fiziksel becerilerini ve özgüvenlerini geliştirmelerine, yaratıcılıklarını keşfetmelerine yardımcı olur.
SPOR KOMPLEKSİ: Modern bir spor kompleksi yaparak yurttaşlarımız fitnes ve spa merkezleri ile havuzlarda, futbol, basketbol, tenis ve voleybol sahalarında yerel antrenör ve eğitmenler eşliğinde fiziksel aktivitelerini yapabilme olanağına kavuşacak.
Projelerimiz arasında Aile Danışma ve Eğitim Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Madde Bağımlılığı ile Mücadele Merkezi, Kariyer Merkezi, ücretsiz WİFİ hizmeti, Emekli Dinlenme Evleri, Çok amaçlı Düğün Salonu, Can dostlarımız için Pati Parkı, Motor sporları alanı, Akademi Merkezi, Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu, Üniversite Öğrencilerine Burs,Öğrenciler için Kütüphane/Kafe, Enerji Durağı ve Güvercin Köy yer almaktadır.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.