Kozmik Radyo & Haber

ADANAGİAD, Cumhur İttifakı adaylarını iftar sofrasında ağırladı

ADANAGİAD, Cumhur İttifakı adaylarını iftar sofrasında ağırladı
5 views
26 Mart 2024 - 12:56

Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD) her yerel seçim sürecinde geleneksel hale getirdiği gibi şimdi de Cumhur İttifakı AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir ile Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu ve Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler’i ağırladı. ADANAGİAD’ın iftar sofrasında yapılan buluşmada “Adana için ortak akıl etrafında buluşalım” çağrısı yapıldı.

İFTAR SOFRASINDA BULUŞTULAR

Adana Sheraton Oteli’nde iftar programıyla birlikte yapılan etkinlik büyük ilgi gördü. ADANAGİAD mevcut yönetimi, geçmiş dönem başkanları ve üyeleri, Cumhur İttifakı AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir ile Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler ve MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı’yı misafir etti. Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ile Cumhur İttifakı AK Parti ve MHP yöneticileri, Meclis Üyeleri de etkinliğe katıldı.

ADANA VURGUSU YAPTI

ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa ve Yönetim Kurulu Üyeleri konuklarla yakından ilgilenirken, Cumhur İttifakı AK Parti ve MHP Belediye Başkan Adayları projelerini görsel sunum eşliğinde paylaştı. Etkinliğin açılışında misafirlere seslenen ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa, herkese hayırlı Ramazanlar dileyerek, şunları kaydetti:
“Bu kutsal Ramazan ayında ADANAGİAD’a yakışan sorumluluk duygusuyla bir aradayız. Ramazan ayı aynı zamanda paylaşmaktır, birlik ve beraberliğin sembolüdür. Yerel seçim dönemlerinde belediye başkan adaylarıyla buluşma geleneğine devam eden ADANAGİAD olarak yerel seçim öncesinde saygıdeğer belediye başkan adaylarımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. ADANAGİAD, köklü geçmişi, geçmiş ile geleceği buluşturan yapısıyla Adana ve ülkemizin geleceği için olduğu kadar üyelerimizin gereksinim duyduğu konularda elini taşın altına koymaya devam ediyor. ADANAGİAD hep, üyeleri arasındaki sosyo-ekonomik ilişkileri geliştirmenin yanı sıra daha yaşanabilir bir kent için çalışıyor ve nitelikli fikir projeleri üretmeyi sürdürüyor. Bu çerçevede ayrışmadan birleşerek, farklılıklarımızı zenginlik ve değer olarak görerek yolumuza devam ediyoruz. Bu yol Adana ve Türkiye ortak paydasında hepimizi birleştiriyor. Gelişmiş, kalkınmış ve refah içindeki bir Adana gayesiyle çabasını sürdüren ADANAGİAD Ailesi olarak, konuklarımıza teşekkür ediyoruz.”

“MARİNA PORT PROJESİ’Nİ BULUŞTURACAĞIZ”

Aynı zamanda ADANAGİAD Üyesi Olan Cumhur İttifakı MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler de, prolerini detaylı anlatarak, “ADANAGİAD Üyesi olarak burada çok heyecanlıyım. Cumhur İttifakı’nın tek kadın belediye başkan adayı olarak Çukurova’da yeni bir dönemi başlatacağız. Meclis Üyeliği yaptım, tecrübemiz var. Çukurova’nın sorunlarını biliyor, çözmek için belediye yönetimine geliyoruz. ADANAGİAD’ın hazırladığ Marina Port Projesi’ni çok önemsiyoruz. Seçimi Fatih Kocaispir Başkanımızla birlikte kazanıp Marina Port’u Adana ile buluşturacağız” dedi.

“BU AİLENİN PARÇASI OLMAKTAN MUTLUYUM”

Geçmiş dönem ADANAGİAD Yöneticiliği de yapan dernek üyesi Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu da ADANAGİAD Ailesi ile buluştuğu için çok heyecanlı olduğunu vurguladı. Projelerini ve hedeflerini anlatan Erdal Hatipoğlu, “ADANAGİAD geleceğin liderlerini yetiştiriyor, eline Adana ve Türkiye için sürekli taşın altına koyuyor. Ben de ADANAGİAD ailesinin parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Göreve geldiğimizde sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde olan, iş dünyasının içinden gelen birisi olarak toplumun tüm kesimleriyle bir arada olan bir yönetim anlayışıyla çalışacağız” diye konuştu.

DERNEK BİNASI İÇİN SÖZ VERDİ

Cumhur İttifakı AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, Adana için yapacakları çalışmaları ve projelerini detaylı anlatarak şöyle konuştu:
“Adana bizim göz bebeğimiz. Neden Adana Konya ve Kayseri’ye imrenir, neyi ıskaladık? Adana’nın meselelerinin çözümü için en büyük eksiğin Adana için bir istişare mekanizmasının yokluğu olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda Adana için istişare ve ortak akıl meselesini tekrar konuşmak gerekiyor. Adana her açıdan farklılıkların olduğu bir şehir. Bu güzel şehirde ortak aklı egemen kılmadan bir başarı gelmiyor. Bunu sağlayacağız. Artık Adana’nın daha fazla güce ve lobiye ihtiyacı var. Bunu sağlarsak Adana kaybettiği yılları çok çabuk geri kazanır. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 10. Yıl Marşı’nda da geçen, ‘Az zamanda çok ve büyük işler yaptık’ sözünü çok önemsiyorum. Aynen Adana’nın az zamanda çok ve büyük işler yapmaya ihtiyacı var. El birliği ile bu adımı atmak zorundayız. Ayrıca ADANAGİAD çok önemli bir kuruluş. ADANAGİAD’ın projelerinden yeni dönemde hepimiz istifade edeceğiz. İş insanlarının sorun ve talepleriyle ilgilenmek görevimiz ve sorumluluğumuz. Geçen dönemde Yüreğir’de ADANAGİAD, Adana Barosu ve MÜSİAD’ın Seyhan Nehri kenarındaki hizmet binaları için imar düzenlemeleri yapılmıştı.  Yeni dönemde bu dernek binası konusunu da halledeceğiz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.