Kozmik Radyo & Haber

TSYD DAİMFED FARKINDALIĞI

TSYD DAİMFED FARKINDALIĞI
7 views
20 Mart 2024 - 11:41

DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) ile TSYD (Türkiye Spor Yazarları Derneği) arasındaki iş birliğiyle, Adana TSYD Şubesi yepyeni bir binaya kavuşmuş oldu.

TSYD DAİMFED İŞ BİRLİĞİ

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, konuk ettikleri TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir ve Adana TSYD Başkanı Engin Kanber ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular. Karslıoğlu ziyaret ile açıklamasında; “Sporun öneminin ve bileşenlerinin çalışmalarının öneminin farkındayız. Bu doğrultuda kısa süre önce Yangın felaketi sonucu büyük zarar gören TSYD Adana Şubesinin yapımını üstlendik. Sosyal sorumluluk gereği yaptığımız bu çalışmamızın TSYD Genel Başkan düzeyinde değerlendirilmesi DAİMFED olarak memnuniyet verici bir gelişmedir. Buda yaptığımız ve yapımında sorumluluk aldığımız işin isabetini ortaya koymuştur. TSYD ye gerek genelinde gerekse Adana bazında başarılar diliyoruz. İş birliğimiz ve istişarelerimiz bundan sonrada devam edecektir” ifadelerinde bulundu.

TSYD DAİMFED FARKINDALIĞI

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir; “Ülkemizin ekonomide öncelikli lokomotifi olan İnşaat Sektörünün temsilcileri Müteahhitlerimizin bir araya gelerek oluşturduğu DAİMFED’in TSYD Adana Şubemize katkıları, yardımları bizler için önemli farkındalık yaratmıştır. Bu anlamda DAİMFED ‘e müteşekkiriz. DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu’nun hassasiyeti ve engin öngörüsü sonucu TSYD Adana Şubemiz güzel bir binaya kavuşmuş oldu. DAİMFED ve tüm yönetim ekibiyle birlikte her türlü iş birliğine bizlerde açığız” açıklamalarında bulundu.

TSYD’DEN DAİMFED’E TEŞEKKÜR

TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber toplantı ile olarak açıklamasında; “TSYD Binamızın yaşadığı yangın felaketi sonrası DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve tüm federasyon üyelerine teşekkür ediyoruz. Bizlere çok önemli bir katkı yaptılar. TSYD binamız daha ferah ve modern bir hale geldi. TSYD olarak bizlerin çalışma amacı spor gazetecilerini bir çatı altında toplayarak onların meslekleri ile ilgili ekonomik, sosyal, kültürel hak ve çıkarlarını korumak, spor yazarları kimliği ve saygınlığı ile eğitim düzeylerini koruyup geliştirmek, mesleklerini en iyi şekilde yapabilmeleri için kamu kurum ve kuruluşları ile iş birliği sağlamaktır” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.