Kozmik Radyo & Haber

Rektör Prof. Dr. Tuncel Öğrencilerle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi.

Rektör Prof. Dr. Tuncel Öğrencilerle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi.
7 views
20 Mart 2024 - 12:08

Çukurova Üniversitesi, Kıvanç Tekstil ve Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile imzaladığı “2024 Yılı Ramazan Ayı Döneminde Öğrencilere Yemek İkramı Protokolü” kapsamında Ramazan Ayı boyunca iftar yemeği ikramı devam ediyor. Bu kapsamda Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Adana Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen ve Kıvanç Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç öğrencilerle iftar yaptı.

Çukurova Üniversitesinde eğitim-öğretim gören öğrencilerin eğitimlerine ve bütçelerine destek olunması amacıyla imzalanan protokol kapsamında; merkez kampüste yer alan merkezi yemekhanede Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün, günde bir öğün olacak şekilde öğrencilere iftar yemeği Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü adına Kıvanç Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından karşılanıyor.

 

Öğrencilere Ramazan Ayı Boyunca İftar Yemeği İkram Ediliyor

Protokol kapsamında öğrenci yemekhanesinde verilen iftar yemeğine Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Neslihan Boyan, Genel Sekreter Dr. Mehmet Cingöz, Adana Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen, Kıvanç Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, öğrenciler ve davetliler katıldı. Ezan okunmasıyla başlayan program, sofra duasıyla devam etti.

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, öğrencilerinin bütçesine destek olmak, onları iftar sofralarında bir araya getirmek için yaptıkları çalışmaya katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Program, Vakıflar Bölge Müdürü Evsen’in Rektör Prof. Dr. Tuncel ve Kıvanç’a hediye takdimiyle sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.