Kozmik Radyo & Haber

DSP adayları halkla buluştu…

DSP adayları halkla buluştu…
17 views
20 Mart 2024 - 15:02

Demokratik Sol Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Buldu, Sarıçam Belediye Başkan Adayı Aydın Aldatmaz, Karataş Belediye Başkan Adayı Berivan Bal ve Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ahmet Mülayim, ilk önce Sarıçam daha sonra Yüreğir ve Karataş’ta halkla buluştu.
İlçelerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan DSP adayları projelerini ve partinin ‘Cumhuriyet Kent Proje’sini anlattılar.

YÜREĞİR HAK ETTİĞİ HİZMETE KAVUŞACAK
Demokratik Sol Parti (DSP) Yüreğir Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Mülayim Yüreğir’de vatandaşlarla buluşarak sorunları dinledi.
Esnafları da gezen DSP’li Ahmet Mülayim, Yüreğir’in hak etmediği hizmetle yönetildiğini ve artık işçiden, emekçiden, halktan yana olan bir belediyecilik anlayışının gelmesi gerektiğinin altını çizerek şu ifadelere yer verdi:
HAK VE HALKTAN YANA BİR ANLAYIŞ GELECEK
“ Yüreğir’e ve Yüreğirliye gerçek hizmet Demokratik Sol Parti’li bir belediyecilik anlayışı ile gelecek. Çalmayan, üreten, Hak’tan ve halktan yana olan bir anlayışla yönetilmek isteyen vatandaşlar 31 Mart’ta söz sizin, oylarınıza talibim” diye konuştu.


YÜREĞİR’İN ÇOK BÜYÜK SIKINTILARI VAR
Esnaflardan gelen yorumları ve Yüreğir’in sıkıntılarını dinleyen DSP’li Ahmet Mülayim, “Yüreğir’in de Adana’nın da çok sıkıntısı var. Belediyecilik yol yapmak, kanalizasyon yapmak değildir. Bunlar zaten belediyeciliğin asıl görevidir.
YÜREĞİR’E YENİ BİR SOLUK GELECEK
Vizyon sahibi bir belediye başkanına ve belediyeciliğe ihtiyaç vardır. Partimizin projelerinde zaten bir şehrin nasıl yönetileceği çok önceden beri belirlenmiştir. Allah izin verirse ve sizler beni belediye başkanı yaparsanız, her alanda yenilik yapılacak, istihdam sağlanacak, Yüreğir’e yeni bir soluk gelecektir” dedi.

     

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.