Kozmik Radyo & Haber

Altıneller Eğitim Kurumları Teknofeste Damga Vurmaya Hazır

Altıneller Eğitim Kurumları Teknofeste Damga Vurmaya Hazır
90 views
04 Mart 2024 - 14:21

Adanalı mucit, Adana Kebap Makinası ile ilgi odağı oldu

Altıneller Okulları, Uzay Koleji Teknofest 2024 etkinlikleri kapsamında tasarlanan projelerin lansmanını yaptı. Lansmanda en çok dikkat çeken projelerden biri olan Adana Kebap Makinası ziyaretçilerden tam not aldı.

Altıneller Okulları 100. Yıl kampüsünde düzenlenen lansmanda birbirinden farklı ve muhteşem projeler izleyicilerin beğenisine sunuldu.

TEK TEK PROJELERİ ANLATTILAR

Geleceğin mucitlerinin icat ettikleri birbirinden farklı ve hayal gücünün ötesinde olan projeler kampüsün bahçesinde tek tek sergilenerek ziyaretçiler tarafından seyredildi. Öğrenciler ve onlara yol gösteren öğretmenler yapılan projeleri tek tek anlatarak toplum yararına faydalı, insanların rahat yaşam konusunda duyarlı birbirinden farklı icatlarını anlattı.

BİRBİRİNDEN FARKLI PROJELER

Amaçları ve kullanımları her biri birbirinden farklı olan projelerden biri olan, Adana Kebabın şişe takılması zor ve zaman harcadığı için pratiklik sağlamak amacıyla yapılan bir sistem olan Adana Kebap Makinası ziyaretçilerden oldukça fazla ilgi aldı.

BAŞKAN AKAY VE BAŞKAN ÇETİN KATILIM SAĞLADI

Altıneller Okulları 100. Yıl kampüsü konferans salonunda düzenlenen sunuma Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediyesi Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı ve İYİ Parti Çukurova Belediyesi Başkan Adayı Soner Çetin, Çukurova ,Seyhan Sarıçam ve Yüreğir ilçe milli eğitim müdürleri katılım sağladı.

GÖRSEL ŞÖLEN DÜZENLENDİ

Öğrencilerin başarılı çalışmalarının ardında onlara yol gösteren ve önlerini aydınlatan okul öğretmenlerinin gerçekleştirdiği Teknofest 2024 etkinliklerinde son olarak yapılan özel uçaklar havaya uçurularak muhteşem bir görsel şölen düzenlendi.

                          

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.