Kozmik Radyo & Haber

BAŞKAN KOCAİSPİR: ‘ADANA ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK’

BAŞKAN KOCAİSPİR: ‘ADANA ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK’
7 views
16 Şubat 2024 - 12:14

Cumhur İttifakı’nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “31 Mart akşamı yepyeni bir dönemin kapılarını birlikte açacağız. Bu dönemin adı Adana’nın altın çağı olacak” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, seçim çalışmaları kapsamında Saimbeyli ilçe sakinleriyle kucaklaştı. Günün ilk ziyaretini AK Parti Saimbeyli İlçe Başkanlığına gerçekleştiren Kocaispir, Cumhur İttifakı Saimbeyli Belediye Başkan Adayı Vedat Cengiz’e çıktığı yolda başarılar diledi.

 31 MART AKŞAMI YEPYENİ BİR DÖNEM BAŞLAYACAK

Kocaispir, “Kalbimizdeki gönlümüzdeki Saimbeyli’yi, kalbimizdeki gönlümüzdeki Adana’yı hemşehrilerimize anlatacağız ve hemşehrilerimizden destek isteyeceğiz. 31 Mart akşamı yepyeni bir dönemin kapılarını birlikte açacağız. Bu dönemin adı Adana’nın altın çağı olacak. Adana’mızı aydınlık yarınlara taşıyacak muhteşem bir kadro ile yola revan olduk. Adanalı hemşehrilerimizin bizlerden beklediği çok şeyler var. İnşallah o beklentilerin hepsini tek tek gerçekleştireceğiz. Nasıl ki Yüreğir’de başardıysak, Adana’da da başaracağız, Saimbeyli’de de başaracağız.” dedi. 

15 İLÇEMİZİ ALTIN ÇAĞINA TAŞIYACAĞIZ

AK Parti 27. Dönem Adana Milletvekili Tamer Dağlı ile birlikte Cumhur İttifakı Saimbeyli Belediye Başkan Adayı Vedat Cengiz’in seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren Başkan Kocaispir, daha sonra Cengiz ve ilçe başkanları ile birlikte esnafı gezdi. Perşembe pazarını ziyaret eden Kocaispir pazarcı esnafının istek ve taleplerini dinledi, hayırlı ve bol kazanç dileklerini iletti. Ziyaretlerini gün boyu sürdüren Kocaispir, “Cumhur İttifakı olarak Adana’mıza 31 Mart’ta bambaşka bir zafer yaşatacağız. Adana’mızı yarınlara hep birlikte çok daha güçlü taşıyacağız. Sadece Adana’mız değil, güçlerimizi birleştirerek 15 ilçemizi altın çağına taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

SU VE YOL MESELESİ BOYNUMUZUN BORCU

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlara hitap ederek ilçe gezilerinde çokça su ve yol şikâyetleri aldığını dile getiren Kocaispir şöyle devam etti; “Saimbeyli’nin yıllardan beri beklediği grup yollarının yapılması ile ilgili kanayan bir yaramız var. İl özel idaresi döneminde bu konuda daha bir hassasiyet vardı. Maalesef sonrası için üzülerek söylüyorum bir ihmalkârlık var. Hele son 5 yılda telafisi imkânsız bir şekilde yollarımız bozuldu. Gittiğim her yerde şikâyet alıyorum. Birçok mahallede su ve yol sorunları var. Su ve yol meselesini ivedilikle masaya yatırmak bizim boynumuzun borcu oldu.”

 KIRSAL HİZMETLER ÇOK AKTİF OLACAK

Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların taleplerine de değinen Kocaispir, “Birçok yerde şöyle bir talepler oldu. ‘Başkanım biz hayvancılıkla ilgili destek istiyoruz’ dediler. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde Büyükşehir Belediyesi’nin Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığını çok aktif hale getireceğiz. Ova ve dağ köylerinin hepsine ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda veteriner, ziraat mühendisi, danışmanlık hizmetleri vereceğiz. Tohum, yem ve diğer talepleri uygun olduğu şekilde gündemimize alacağız ve bu köylerimizi bu hizmetlerle buluşturacağız.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.