Kozmik Radyo & Haber

KOCAİSPİR: “HİZMET YOLCULUĞUMUZ BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK”

KOCAİSPİR: “HİZMET YOLCULUĞUMUZ BÜYÜYEREK DEVAM EDECEK”
4 views
15 Şubat 2024 - 12:33

Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “Adana’nın kaderi bu değil, Adana’da artık hiçbir şey eskisi olmayacak” dedi

Memur-Sen Adana Genişletilmiş Divan Toplantısı’nda konuşan Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, “İnanmak başarmanın yarısıdır. Biz inanıyoruz. Çünkü niyetimiz halis, yolumuz kutlu. Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahından itibaren Adana’ya hizmet etmek için yola revan olduk. İnşallah Adana Büyükşehir’de ve 15 ilçemizde Cumhur İttifakı’nın, sevginin, hizmetin, barışın bayrağını burçlara dikeceğiz ve inşallah Adana’da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.” diye konuştu.

Bu güzel şehre ibadet aşkıyla hizmet edeceğiz

Komşu şehirlerin hep Adana’ya örnek gösterildiğini ve Adanalının kaderinin bu olmadığının altını çizen Başkan Kocaispir, “Birçoğunuz çeşitli şehirleri gezip gördünüz. Elimizi vicdanımıza koyalım. Konya’yı, Kayseri’yi, Gaziantep’i hepimize örnek gösteriyorlar. Gidip geldiğimizde hep üzülüyoruz, canımız sıkılıyor. Diyoruz ki ‘Bu şehirlerde bu imkânlar bu güzellikler var biz de neden yok! Bu bizim kaderimiz mi? Bundan 25 30 yıl önce bir Kayserilinin, bir Konyalının, bir Gazianteplinin çocuklarını gezdirmek için, alışveriş yapmak için, sanayideki faaliyetleri yakından takip etmek için geldiği şehir Adana’mız bugün maalesef üzülerek söylüyorum o şehirlere gıpta eder hale geldi. Bu bizim kaderimiz değil. Allah nasip ederse önümüzdeki 5 yıl içinde Büyükşehir ve 15 ilçe ile birlikte el ele vererek, kader birliği yaparak, sevgiyi ve kardeşliği büyüterek, nefislerimizi ayaklar altına alarak, Allah rızası için bu güzel şehre ibadet aşkıyla hizmet edeceğiz.” dedi.

Adana’da Artık Hizmet Seferberliği Başlasın

Çok yakında Adana için projelerini büyük bir basın lansmanı ile açıklayacağını kaydeden Başkan Kocaispir; “Hangi siyasi görüşten olursa olsun hepimiz siyasi görüşlerimizi, ideolojilerimizi, önyargılarımızı ve ön kabullerimizi artık Adana için bir kenara bırakmalıyız. Biz artık hükümetin, devletin, kurumların imkân ve kabiliyetleri, Adana Büyükşehir ve ilçe belediyelerin imkân ve kabiliyetleri ile birleşsin, Adana’da hizmet seferberliği başlasın istiyoruz. Tüm Adanalılar için yepyeni, pırıl pırıl, insana umut veren bir gelecek başlasın istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mağduriyetleri Gidereceğiz

Konuşmasında mevcut Adana Büyükşehir Belediye Başkanı’nın göreve geldiğinde sırf kendi dünya görüşünden olmadığı için işçi kıyımı yaptığını da belirten Başkan Kocaispir, “Binlerce kardeşimizi işinden etti, birçoğu perişan oldu, eşinden ayrıldı, hasta oldu, yuvası yıkıldı. Biz bunların hepsini biliyoruz. Hiç merak etmeyin. Allah nasip ederse 1 Nisan sabahı zaten geliyoruz. Mağdur olan kardeşlerimizin hepsinin mağduriyetini masaya yatıracağız ve mağduriyetlerini gidereceğiz.” dedi.

İşini Hakkıyla Yapan Tedirgin Olmasın

Siyasette negatif bir yaklaşıma pirim vermediğini, sevginin dilini esas aldığını ancak iftira atıldığı zaman o iftiraya da cevap vermenin boynunun borcu olduğunu vurgulayan Başkan Kocaispir, “Şimdi şöyle bir propaganda yapıyorlar. Büyükşehirde çalışan kardeşlerimize ‘Fatih Kocaispir göreve geldiğinde sizi işten çıkaracak’ diyor. Ben de diyorum ki ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.’ Biz 5 yıldan beri belediye başkanıyız. Uzaydan gelmedik. Herkes bizi biliyor. Hikâyemiz ortada. Biz göreve geldiğimizden itibaren kimi işten çıkardık? Çünkü biz insanız. Allah’tan korkuyoruz, kuldan utanıyoruz. Büyükşehir Belediyesinde çalışan değerli kardeşlerimize açıkça şunu söylüyorum. İşini namusuyla ve hakkıyla yapan hiç kimsenin tedirgin olmasına gerek yok. Hep beraber çalışacağız, birlikte Adana’mıza hizmet edeceğiz.” şeklinde konuştu

Büyükşehir Çalışanlarına Müjde

Büyükşehir Belediyesi’nde memur, kadrolu işçi ve anonim şirketler kapsamında çalışan işçilerin özlük haklarıyla ilgili konuları ve Büyükşehir Belediyesinde yürütülen sendikal faaliyetleri yakından takip ettiğini belirten Başkan Kocaispir bir de müjde verdi. Kocaispir; “Şimdiden söylüyorum. İnşallah göreve geldiğimizde Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan kardeşlerimizin özlük haklarıyla ilgili bütün imkânları zorlayarak onları memnun edecek, onların duasını alacak bir çalışmayı yapacağız.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.