Kozmik Radyo & Haber

Yörük kızı MHP’li Taliye Ünlü esnaf gezilerine devam ediyor…

Yörük kızı MHP’li Taliye Ünlü esnaf gezilerine devam ediyor…
11 views
18 Aralık 2023 - 15:41

Milliyetçi Hareket Partisi Yumurtalık Belediyesi Başkan A. Adayı Taliye Ünlü, ilçede sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyor. Sürekli sahalarda olan MHP’li Ünlü esnaf gezisine devam ediyor.

BÜTÜN SIKINTILARI ÇÖZECEĞİZ

Yumurtalıklı esnafların sorunlarını, sıkıntılarını dinleyen ve notlar alan Yörük Kızı Taliye Ünlü, başkanlığı döneminde bütün sıkıntıların çözüleceği sözü verdi. Ünlü,  Yumurtalık Belediye Başkanlığına seçildiği takdirde belediyenin halka sürekli kapısının açık olacağını ve en az haftada bir halk toplantıları düzenleyip sorunları dinleyeceğini söyledi.

EKONOMİ İLE İLGİLİ PROJELERİMİZ VAR

Tüm ülkede olduğu gibi Yumurtalık ilçesinde de ekonomik zorluklar yaşadıklarını söyleyen esnaflar, MHP’li Ünlü’ye özellikle ilçeye turizm açısından el atılması gerektiğini ifade etti. Yumurtalık’ın Asenası Taliye Ünlü, projelerinin arasında ekonomik modellerin olduğunu belirterek esnaflara bu konuda da yardımcı olacaklarını belirtti.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ…

Yumurtalık esnafları tarafından gördüğü sıcak ilgiden memnun kalan MHP Yumurtalık Belediyesi Başkan A. Adayı Taliye Ünlü, birliktelik vurgusu yaptı. Ünlü, “Yumurtalık’ı hep birlikte yöneteceğiz, birlikte başaracağız” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.