Kozmik Radyo & Haber

Balkan Türkleri’nden Başkan Tanburoğlu’na ziyaret…

Balkan Türkleri’nden Başkan Tanburoğlu’na ziyaret…
7 views
23 Kasım 2023 - 15:37

Adana Balkan Türkleri, Yumurtalık Balkan Türkleri, Balkan Boşnak Türkleri Dernekleri başkanları ve yönetimi 7 Ekim tarihinde Adana il Başkanlığı görevine seçilen Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ
Derneklerin yönetimi ile tanışma merasiminin ardından Adana Balkan Türkleri Dernek Başkanı Aziz Sağıroğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Siyasetin ısındığını ve yerel seçimlerin yaklaştığını hatırlatan Başkan Sağıroğlu, Dr. Tanburoğlu’na, kendilerini destekleyen siyasi partilerin her zaman yanında olacaklarının sinyalini verdi.
HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Kendisinin de Balkan Türkü olduğunu söyleyen CHP Adana İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, partide kurulan Balkan masası hakkında bilgiler verdi. Balkan Türklerinin de siyasetin içinde olması gerektiğinin altını çizen Tanburoğlu, “Hep birlikte çalışarak özellikle şehrimizi daha da ileriye taşıyacağız” dedi.
TABLO HEDİYE EDİLDİ
Daha sonra Adana Balkan Türkleri Dernek Başkanı Aziz Sağıroğlu ve Yumurtalık Balkan Türkleri Dernek Başkanı Ali Balkan, Başkan Tanburoğlu’na Atatürk’ün resmi ve vecizesi “Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır” yazılı olan tablo hediye etti.

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.