Kozmik Radyo & Haber

Yüreğir Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi’ne kreş yapıyor

Yüreğir Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi’ne kreş yapıyor
4 views
07 Kasım 2023 - 13:17

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğirli’ye verdiği kreş sözünü hızla gerçekleştiriyor. İlçeyi modern tesislerle donatan Başkan Kocaispir, şimdi de Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapılacak olan kreşin temelini attı.

Eğitime ve çocuklara verdiği önemi her alanda gösteren Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğirli annelere bir müjde vererek ilçeye yeni bir kreş yapımına başlanacağını duyurmuştu. Başkan Kocaispir, bu müjdenin ardından kısa bir süre sonra Yüreğir’e kazandıracağı üçüncü kreşin temelini Kazım Karabekir Mahallesi’nde attı.

PTT Evleri Hanım Sabuncu ve Atakent kreşlerinin ardından annelerin heyecanla beklediği üçüncü kreşin temeli Kazım Karabekir Mahallesi’nde atıldı. 680 metrekare alanda 2 katlı olarak tasarlanan kreş 5 sınıftan oluşacak. Atölye, çocuk oyun ve sosyal aktivite alanların da yer alacağı kreş tamamlandığında 150 öğrenci kapasitesi ile Yüreğirli ailelere hizmet verecek.

Bir kreşin daha temelini atmanın mutluluğuyla konuşan Başkan Kocaispir, “Bugün burada hizmet zincirimize bir halka daha ekliyoruz. Söz verdiğimiz Kazım Karabekir Mahallesi Kreşimizin temelini atıyoruz. Çok kısa bir süre içerisinde hizmete sunacağız inşallah. Annelerimize nefes olabilirsek, annelerimizin yükünü bir nebze hafifletebilirsek kendimizi mutlu hissederiz. Başta Kazım Karabekir Mahallesi olmak üzere Yüreğir’e hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.