Kozmik Radyo & Haber

Ceyhan Belediyesi yerinde onarıyor, tamir ediyor, üretim yapıyor

Ceyhan Belediyesi yerinde onarıyor, tamir ediyor, üretim yapıyor
4 views
07 Kasım 2023 - 12:31

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ‘üretme ve tasarruf etme’ prensibiyle belediye bütçesini verimli bir şekilde kullanıyor.

730 KONTEYNERİN BAKIMI YAPILDI, HİZMETE SUNULDU
Park mobilyası imalat ve yenileme işlemlerini gerçekleştirirken aynı zamanda çocuklara güvenli ve kesintisiz oyun deneyimi sunabilmek için yerinde tamir ve onarım işlemleri gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Hülya Erdem, “Temizlik işleri atölyemiz, 2023 yılında 730 konteynerin bakımını yaparak hizmete sundu. Ulaşım hizmetlerimiz, hurda malzemeleri geri dönüşüme kazandırarak profil demir kaynağı, sac kaynağı, çadır iskeleti, tabela ve bilboard yapımı için kullanarak belediyemizin bütçesine önemli katkı sağladı. Belediyemizin bünyesinde bulunan hizmet araçlarının bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştirmekteyiz” diye konuştu.

6 BİN 431 ADET ÜNİFORMA ÜRETİLDİ
Ceyhan Belediyesi Dikimevi’nde 6 bin 431 adet mevsimlik üniforma üreterek personele destek olduklarına dikkat çeken Başkan Hülya Erdem, “Ayrıca ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere elimizde kalan kumaşları değerlendirerek 22 bin 924 adet el çantası, 19 bin 961 adet havlu, 14 bin 81 adet önlük, 900 adet beslenme çantası ve 400 adet fular dağıttık” dedi.

30 BİN ADET GIDA KOLİSİ ÜRETİLDİ
Ceyhan Belediyesi Kadın Eli Ekibi tarafından emekle üretilen 30 bin adet gıda kolisini Ceyhanlı komşularına ulaştırdıklarını ve mutfaklarına destek olduklarını söyleyen Başkan Hülya Erdem, “Üreten ve gelişen bir belediye anlayışıyla hizmetlerimize devam ediyor, tasarrufla komşularımıza gereken desteği sağlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.