Kozmik Radyo & Haber

Seyfettin Can’dan Birlik çağrısı…

Seyfettin Can’dan Birlik çağrısı…
3 views
13 Ekim 2023 - 13:04

Cumhuriyet Halk Partisi 28.Dönem Milletvekili adayı Seyfettin Can’ın organize ettiği toplantıda Seyhanlı Muhtarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile bir araya geldi.

Geniş katılımlı toplantıya Seyhanlı muhtarların yanı sıra merkez ilçe muhtarlarından da katılım yaşandı. Muhtarların yerel yönetimler için önemine dikkat çeken Seyfettin Can, “Muhtarlar; özellikle yerel yönetimlerle vatandaş arasında köprü gibidir. Adeta mihenk taşıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dile getirdiği gibi; muhtarlar demokrasinin temel taşıdır.” diye konuştu.

96 muhtarın katıldığı toplantıda konuşan Can, birlik ve beraberlik mesajı verirken, konuşmasının devamında şu görüşlere yer verdi;

“Sevgili dostlar… Sevgili Adana sevdalıları… Yerelin tüm sorunlarını omuzlarında taşıyan muhtarlarım… Toplantımıza hoşgeldiniz.

Bu ülke, bu şehir asla sahipsiz değildir. Sizler varsınız. Adana’ya sahip çıkmaktasınız. El ele, gönül gönüle çaşırak, bugün olduğu gibi yarın da hep birlikte şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Tabandan destek görmeyen, hiçbir yönetim asla ayakta kalamaz. Kabetmeye de mahkumdur.

Bizler tabanız. Bizler sokağın sesi ve rehberiyiz. Bizler halkın temsilcileriyiz. Sesimizi duymayan kulaklar sağır, bizi görmeyen göz kör olduğunda mutlaka kaybedecektir.

Sevgili gönül dostları… Sizlerle bir araya gelmek, beni bahtiyar etmiştir. Sizlerden tek isteğim; dostluğumuzun gönüllerde yer etmesidir. Birlikteliğimiz daim olsun.

Bir değil biz olarak hareket edelim. Halkın sesi olduğumuzu birlikte haykıralım. Şimdi birlik olma zamanı. Şimdi; haklı taleplerimizi haykırma ve her kesime ulaştırma zamanı.

Şimdi tabanın beraber olma ve kenetleme zamanıdır. Bir olalım, diri olalım.

Gün kişisel hesapların günü değildir. Gün; geçmiş kırgınlıkların ve farklılıkların günü değil…

Gün; layık olmadıklarımıza DUR deme günü… Yolumuz uzun… Haydi el ele hep birlikte yürüyelim… Hepinizi candan kucaklar, saygılar sunarım…”

Seyfettin Can tarafından gerçekleştirilen toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da muhtarlarla birlikte kenti yönettiklerini, Büyükşehir olarak yaptıkları tüm çalışmalarda muhtarların fikirlerine başvurduklarını belirterek, Seyfettin Can’a bu geniş katılımlı toplantıyı düzenlediği için teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.