Kozmik Radyo & Haber

YAVUZLAR’DA ‘AKŞAM ÇAYI’ MUHABBETİ

YAVUZLAR’DA ‘AKŞAM ÇAYI’ MUHABBETİ
24 views
25 Eylül 2023 - 11:53

Yüreğir Belediyesi akşam çayı buluşmaları Yavuzlar Mahallesi Aksantaş TOKİ Konutları’nda devam etti. Şölen tadındaki etkinliğe mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.

Yüreğir Belediyesi’nin mahalle mahalle gerçekleştirdiği ‘Akşam Çayı Buluşmaları’ Yavuzlar Mahallesi ile devam etti. Aksantaş TOKİ Konutları’nda gerçekleştirilen etkinliğe mahalle sakinlerinin ilgisi oldukça yoğundu.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Hepiniz hoş geldiniz, çoluk çocuk maşallah herkes burada. Ayağınıza sağlık. Çok güzel bir etkinlik oluyor. Burada sizlerle daha yakından tanışma fırsatı buluyoruz, sıkıntılarınızı dinliyoruz, çözüm üretiyoruz. Bizleri muhabbetle karşılayan tüm komşularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Mahallede ve ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Kocaispir, daha sonra mahalle sakinlerini tek tek dinledi. Talep ve önerileri can kulağıyla dinleyen Başkan Kocaispir, programda hazır bulunan birim müdürlerine talepler doğrultusunda talimat verdi.

Şölen havasındaki etkinlikte çocuklar da unutulmadı. Aileleri ile birlikte parka gelen çocuklar yüz boyama etkinliği ve balon şovlarla doyasıya eğlendi. Çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi. Mahalle sakinlerinin Başkan Kocaispir ile sohbeti hava kararana dek sürdü.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.