Kozmik Radyo & Haber

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Pozantı Belediyespor hazırlıklara başlayarak ilk idmanına çıktı

Pozantı Belediyespor hazırlıklara başlayarak ilk idmanına çıktı
14 views
20 Eylül 2023 - 12:47

Süper Amatör Küme A Grubu ekiplerinden Pozantı Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları için yeni teknik direktör ve oyuncularla ilk idmanına çıktı.

Takımın Onursal Başkanı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ilk idmanlarına çıkan Pozantı Belediyespor ekibini sahada yalnız bırakmadı. Pozantı İlçe Stadında akşam saatlerinde gerçekleştirilen idmanı ziyaret eden Başkan Çay, yeni oyunculara ‘hoş geldiniz’ diyerek takıma başarılar diledi.

İdman öncesinde teknik heyet ve oyuncularla kısa bir toplantı yapan Başkan Çay, antrenman öncesi futbolcularla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Takımın yeniden oluşturulduğunu ifade eden Başkan Çay, “Sizlerin kaliteli oyuncular olduğunuzu biliyorum. Futbolu iyi oynamak yetmez. Karakter de önemli. Sizde bunu görüyorum ve Pozantı Belediyespor’un başarısı için emek vereceğinize inanıyorum” diyerek, başarılar diledi.

Pozantı Belediyespor eski oyuncularından Kerem Dönmez ve Can Yeni’nin de tekrar takımda olmasından dolayı büyük sevinç duyduğunu belirten Başkan Çay, “Yeni ve güçlü bir kadro kurduk. Teknik direktörümüz Orhan Koziğ ile başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Grubumuzdaki tüm takımlara da şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

TAKIMA GÜVENİM TAM

Takımla ilgili açıklama yapan teknik direktör Orhan Koziğ ise “Takip ettiğim ve beğendin oyuncuları Başkanımız Mustafa Çay ile istişare yaparak takıma kazandırdık. Hepsinin ne kadar başarılı birer futbolcu olduklarını biliyorum. O yüzden gözüm arkada değil. İnşallah kimsenin yüzünü kara çıkarmadan bu sezonu başarılı bir şekilde bitireceğiz. Bugün ilk idmanımıza çıktık. Bugünden sonra ilk 15 gün hem sabah hem de akşam olmak üzeri günde çift antrenman yapacağız. İdmanlarımızı tempolu bir şekilde gerçekleştireceğiz ki yeni oyuncularımız birbirine alışsın ve herkes birbirinin tekniğini ve çalışma stilini öğrensin istiyorum. Ayrıca Pozantı Belediyespor taraftarlarından da çok güzel destek performansı bekliyoruz” şeklinde konuşarak, taraftar desteğiyle başarıyı yakalayacaklarını düşündüğünü ifade etti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P