Kozmik Radyo & Haber

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN’DA ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN’DA ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
12 views
18 Eylül 2023 - 11:27

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yenidoğan Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Kocaispir, esnaf ve mahalle sakinleriyle sohbet etti.

“Belediye başkanının makamı sokaklardır” anlayışı doğrultusunda Yüreğir’i karış karış dolaşarak her fırsatta hemşehrileri ile kucaklaşan Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, son olarak Yenidoğan Mahallesi sakinleri ile buluştu.

Yenidoğan Mahallesi’ne kazandırılan yeni parkı ve asfalt dökülen sokakları yerinde inceleyen Başkan Kocaispir, esnaf ve mahalle sakinleri ile sohbet edip çay içti. Başkan Kocaispir, hemşehrilerine Yüreğir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de birebir dinleyen Başkan Kocaispir’e ilgi oldukça yoğundu. Çocukları ile parka gelen kadınlarla ve gençlerle fotoğraf çektiren Başkan Kocaispir, mahalle esnafını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Başkan Kocaispir’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalar ve hizmetleri için teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.