Kozmik Radyo & Haber

Ünlü Dansçı Asena Adana’da Estetik İşlemler Yaptırdı

Ünlü Dansçı Asena Adana’da Estetik İşlemler Yaptırdı
92 views
15 Eylül 2023 - 14:23

Ünlü dansçı Asena, Adana’da bulunan bir medikal estetik kliniğine giderek natürel botoks, endolift lazer ve gençlik aşısı gibi işlemler yaptırdı. Asena, kliniğin kurucusu Dr. Meral Mutlu’dan bilgi aldı ve Adana’daki estetik sektörünün gelişimini takdir etti. Ayrıca, Almanya’da yaşayan Asena, Mery Estetik’in cihazlarını önerdiği için Adana’ya geldiğini ve sağlık turizminin önemine vurgu yaptı. Dr. Meral Mutlu ise Asena’ya özel bir botoks ve lazer uygulaması yapmayı planladığını ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için sağlık hizmetini ihraç etmeyi hedeflediğini belirtti.

ÜNLÜ dansçı Asena, Adana’da özel bir medikal estetik kliniğine gelerek natürel botoks, endolift lazer ve gençlik aşısı yaptırdı.

Adana’da hizmet veren Mery Estetik’i ziyaret eden ünlü dansçı ve iş kadını Asena, kliniğin kurucusu Dr. Meral Mutlu’dan çalışmalarına ve işlemlere yönelik bilgi aldı. Türkiye’de sayılı klinikte bulunan cihazları inceleyen ve bilgi alan Asena, Dr. Meral Mutlu’nun sağlık turizmine büyük katkısı olduğunu söyledi. Asena, Mery Estetik’te çok pahalı cihazların bulunduğunu ve işini seven ve hizmet etmek isteyen kliniklerin bu cihazları satın alması gerektiğini söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.