Kozmik Radyo & Haber

TSYD’den eğitim semineri

TSYD’den eğitim semineri
8 views
06 Eylül 2023 - 12:32

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti işbirliğiyle düzenlenen ‘Futbolda değişen oyun kuralları’ konulu eğitim semineri, ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

TSYD Üyeleri ve Spor medya çalışanlarının yanı sıra, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Muzaffer Çintımar, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Seyhan Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Mustafa Lavkor, Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Mehmet Sümer, Hentbol Duayenlerinden Kazım Tekin, Adana Demirspor altyapı antrenörlerinden Cengiz Hoşfikirer, Adnan Avcu, Adanaspor altyapı sorumlusu Eyüp Arın, Adana 1954 FK Altyapı Antrenörleri, Adanasporlu eski futbolculardan Necip Erdoğan,

Seminerin açılış konuşmasını yapan TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, böylesine anlamlı bir eğitim seminerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi..  TSYD Adana Şubesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini kaydeden Hoşfikirer, “Çok değerli insanlarla bir aradayız. Hepiniz çok değerlisiniz tabii ki ama hayatımızda bazen yer etmiş insanlar oluyor, böyle hayat boyunca. İşte hocam Kazım abi, Cahit abi, kendileriyle defalarca maça gittik. Hayatımda en keyif aldığım deplasmanlar, kendisiyle olmuştur. Cengiz hocam hepinize selamlar söylüyorum. Kulüplerimizin altyapı hocaları da buradalar. Sizler de hoş geldiniz. Geleneksel olarak düzenlediğimiz eğitim seminerimizde futbolda değişen oyun kurallarıyla ilgili olarak spor ailesi ve paydaşlarına bilgi aktarımı için buradayız. Hepinize katılımınız için teşekkür ederim” dedi.

Gözlemci ve Futbol Federasyonu Hakem Eğitmeni M. Kürşat Uçar, değişen oyun kuralları konusunda katılımcılara bilgi aktardı. Kürşat Uçar, “Yeni futbol sezonunun Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Hakemler kuralları uygular. Bu kurallar da futbolun gelişmesi, daha ileriye taşınması için çok önemli.” diye konuştu.

Seminerin ardından TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer ve ÇGC Başkanı Cafer Esendemir,semineri yöneten Kürşat Uçar’a plaket vererek, teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.