Kozmik Radyo & Haber

DEMON için güçlerini birleştirdiler

DEMON için güçlerini birleştirdiler
56 views
06 Eylül 2023 - 12:20

Zeki Sincar’ın öncülüğünde Sinema sektörünün başarılı firmalarından Sincar Meda adına Adem Sincar ve İlhan Alptürk güçlerini ‘Demon Korku Filmi’ için birleştirdi.

Sinema tutkusu çocukluk yıllarına dayanan Çukurova Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü mezunu İlhan Alptürk hayalini gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyor. Adana’da yaşayan kentin önde gelen marketler zinciri sahibi ağabeyi İzzet Alptürk’e desteklerinden dolayı teşekkür eden İlhan Alptürk, ortaokul yıllarına dayanan dostluğun verdiği kardeşlik bilinci ile asıl hayalini gerçekleştirmesine vesile olan ‘kardeşim dediği’ Adem Sincar’ın medya sektöründe yaptığı başarılı projelerin kendisine bir umut olduğunu ifade etti.

Başarıya giden zorlu süreçte Adem Sincar’la, aynı yolu birlikte yürüme fırsatı bulduklarını belirten Alptürk, “Bir kader birliğine başladık. Türkiye’nin ileri gelen film yapımcılarının içerisinde yer alan Sincar Medya’da Zeki Sincar’ın öncülüğünde onun başarılı fikirleri ile Meda Yapım’ın içerisinde yer alan ‘Demon’ adlı korku filminde ve bu projenin yapımında olmaktan ve onlarla aynı yolu paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Demon Korku Filminden de bahseden İlhan Alptürk, projenin tabiri caizse ‘ilk evladı’ gibi olduğunu söyledi. Bu projeyi bir çocuğu yetiştirir gibi yürüteceklerini ifade eden İlhan Alptürk, “Yakın zamanda vizyon hazırlıklarına başlanacak olan Demon, Türkiye’de ezber bozacak bir korku serüveni olacak. Gerçek olaylardan esinlenerek ele alınan filmimiz Zeki Sincar Prodüksiyon ve Meda Film Yapım Sincar Medya bünyesinde, benim de dahil olduğum izleyicisini beyaz perdeye kitleyecek farklı olayları konu alan projemiz sürprizlerle dolu. Çekimleri ise, dev kadronun yer aldığı zorlu şartlarda gerçekleştirildi” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.