Adana Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan ve bu yıl büyük halk ozanı Aşık Veysel’e ithaf edilen 2. Bağlama Günleri’nin kapanış konserinde Türk Halk Müziği’nin usta isimleri Arif Sağ, Tolga Sağ, Muharrem Temiz ve Yılmaz Çelik, Adanalılara unutamayacakları bir gece yaşattı.
Halk Müziği’nin ruhlara hitap eden ezgilerini Merkez Park Amfi Tiyatro’da seslendiren sanatçıları, Adanalılarla birlikte Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve eşi Nuray Karalar da izledi.
Konseri izleyenlere hitap eden Başkan Zeydan Karalar, “UNESCO bu yılı Aşık Veysel yılı ilan etti. Aşık Veysel olağanüstü yetenekleri olan, çok değerli bir ozanımız. Biz de ona yaraşır bir program düzenledik. Türkiye’de sazın-sözün ustalarından, ustaların ustası Arif Sağ ile halkımızı buluşturalım istedik. Tolga Sağ, Muharrem Temiz ve Yılmaz Çelik, hepsi birbirinden değerli sanatçılarımız” dedi.


Zeytinbeli’nde yoğun çalışma temposu
Engelsiz yaşam projeleri hayata geçiyor
Fatma Sütcü Kardiyoloji Merkezi’nin Temeli Atıldı
“Akılcı ve Kamu Yararını Önceleyen Madencilik Politikası Şart”
SARIÇAM BELEDİYESİ’NDEN DÜNYA ÇAPINDA TEKNOLOJİ ZAFERİ
SARIÇAM’DA DERBİ COŞKUSU BAŞKAN ULUDAĞ’LA ZİRVEYE ÇIKTI