Kozmik Radyo & Haber

6 AYDA 7 BİNE YAKIN ESNAF DÜKKANINA KİLİT VURDU

Pozantı’da esnaf ve esnaf temsilcileriyle ve vatandaşlarla bir araya geldi, dertleriyle dertlendi.

6 AYDA 7 BİNE YAKIN ESNAF DÜKKANINA KİLİT VURDU
34 views
06 Ağustos 2023 - 15:59

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, ilçe örgütüyle birlikte Pozantı’da esnaf ve esnaf temsilcileriyle ve vatandaşlarla bir araya geldi, dertleriyle dertlendi

“6 ayda 70 bine yakın esnaf dükkanına kilit vurdu!”

Müzeyyen Şevkin’e tatil yok…

CHP’li Şevkin Pozantı’yı karış karış gezdi

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin’e tatil yok. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kapalı olduğu şu günlerde vatandaşları ziyaret eden, halkın derdiyle dertlenen Dr. Şevkin, bu kapsamda Adana’nın Pozantı ilçesinde vatandaşlarla buluştu.
İlçeyi karış karış gezen Dr. Şevkin, ilk olarak CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ile partilileriyle bir araya geldi. Dr. Şevkin, ilçe binasında yapılan görüş alışverişinin ardından Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Huriye Dinç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret edip çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.
ESNAF DA VATANDAŞ DA ZORDA!
Pozantı ilçe örgütüyle birlikte daha sonra Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Aytekin’i ziyaret eden Dr. Şevkin, Milli Mücadele’nin Kalesi Pozantı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal ve Yazıişleri Müdürü Hayriye Eroğlu ile de görüştü.
Pozantı ilçe merkezinde faaliyet gösteren Akçatekir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Kılınçkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ilçe merkezindeki esnafları da ziyaret edip esnafın içler acısı halini konuşan Dr. Şevkin, ekonomik göstergelerin esnafın da vatandaşın zor durumda olduğunu gözler önüne serdiğini kaydetti.
“ESNAF KEPENK KAPATIYOR!
Ekonomik açmazlar, hayat pahalılığı, her gün gelen zamlar, fahiş orandaki vergi artışları nedeniyle vatandaşın adeta perişan olduğunu, esnafın da kepenk kapatmak zorunda kaldığını dile getiren Dr. Şevkin, 2023’in ilk 6 ayında Türkiye genelinde 70 bine yakın esnafın dükkanına kilit vurduğuna işaret etti.
Esnaf ve esnaf temsilcilerinin ardından Pozantı Belemedik Mahallesi halkıyla doğal ortamda bir araya gelip dertleşen Dr. Şevkin, “Belemedik, Adanamızın ve Pozantımızın korunması gereken bir turizm cenneti, doğa harikası… Burada yapılan her türlü iş ve işlem ile inşaat faaliyetlerinde dikkatli davranılmalıdır. Halkımızın misafirperverliği de son derece değerlidir” diye konuştu.
Pozantı Akçatekir Akça Mahallesi’nde ciddi bir trafik kazası atlatan Gülcan-Fatih Nar çifti ve ailesine konuk olup geçmiş olsun dileklerini sunan Dr. Şevkin, Mili Mücadeleye zafer gücünü veren, zafer tacını giydiren Pozantı Kongresi ve Atatürk’ün Pozantı’ya gelişinin yıldönümünü de kutladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.