Kozmik Radyo & Haber

CHP’YE KUVAYİ MİLLİYECİ ADAY ADAYI

CHP’YE KUVAYİ MİLLİYECİ ADAY ADAYI
814 views
22 Mart 2023 - 12:16

Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Başkan Yardımcısı  Ziraat Yüksek Mühendisi Murat Öztanrıöver,  CHP’den milletvekili aday adayı oldu.

CHP’den Adana milletvekili aday adayı olan Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Murat Öztanrıöver,  Genel Başkanı İrfan Söker, Adana Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat, Adana Çukurova Girit Mübadilleri Derneği ve bazı sivil toplum örgütü temsilcileri  ile birlikte Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti.

CHP’den 24. Dönem Milletvekili adayı olan Murat Öztanrıöver,  ziyarette ‘’Tabandan gelen ‘yeniden aday ol’ baskıları sonucu yeniden milletvekili aday adayı oldum’’ dedi. Öztanrıöver,  CHP’nin bir neferi olduğunu ifade ederek, ‘’Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak CHP’yi de iktidara taşımak için çalışmalarımı yoğun bir şekilde sürdüreceğim’’ dedi.

Öztanrıöver, ‘’Kuvayi Milliye Meclisi olacağını düşündüğüm yeni mecliste Milletvekili olmam halinde Adana’mızı en iyi şekilde temsil edeceğim’’ diye konuştu.

Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Başkanı İrfan Söker ise, ‘’Kuvayi Milliyeci Öztanrıöver‘in önce aday ardından da milletvekili olması için ellerinden gelen her çabayı sonuna kadar yaparak mecliste bizi temsil etmesini istiyoruz’’ dedi.

Adana Madeni Sanatkarlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat da Öztanrıöver’i TBMM’de milletvekili olarak görme arzusunda olduklarını söyledi.  Bulat, ‘’Murat Öztanrıöver bizim ahimiz Hasan Öztanrıöver’in oğludur. Kendiside yıllardır Yüreğir sanayi çarşısında bulunmaktadır.Sanayi çarşımızın her türlü sorunlarında bize yardımcı olmaktadır. Şimdi Öztanrıöver’i Mecliste bizi temsil etmesini istiyoruz’’ dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da Murat Öztanröver’i uzun yıllardır tanıdığını ve CHP çatısı altında başarılı çalışmalar yaptığını belirterek, kendisine başarılar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.