Kozmik Radyo & Haber

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’dan Nevruz mesajı!..

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’dan Nevruz mesajı!..
74 views
21 Mart 2023 - 10:47

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Ergenekon’dan çıkışımızı da temsil eden Nevruz, 300 milyon nüfusa sahip Türk Dünyasının ortak bayramıdır:” dedi.

Nevruz ve Ergenekon’dan çıkış…

Nevruz Bayramı münasebetiyle mesaj yayımlayan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Mensubu olmakla her zaman övünç duyduğumuz Yüce Türk Milleti’nin 4 asır barınıp, kaldığı, sonra çoğalıp yeniden güçlendiği, adeta yeniden var olduğu Ergenekon’dan çıkışımızı da temsil eden Nevruz, 300 milyon nüfusa sahip Türk Dünyasının ortak bayramıdır.” ifadesini kullandı.

“Türkiye ve Türk milletinin ortak düşmanıdır”

Başkan Kanlı devamla, şunları söyledi:

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle ‘Yalnızca bir mevsim döngüsü olarak yorumlamanın yetersiz kalacağı Nevruz Bayramı, aynı zamanda bolluk ve bereketin, dostluk ve kardeşliğin, kaynaşma ve kucaklaşmanın da timsalidir.’ Böylesine birleştirici yönü de bulunan bir bayram ülkemizde maalesef emperyalizmin gönüllü uşağı bölücü, ayrılıkçı unsurlarca istismar edilmektedir. Nevruz’u kalkışma, ayrışma aracı olarak istismar eden istisnasız herkes,Türkiye ve Türk milletinin ortak düşmanıdır.”

“Yeniden doğuş anlamları ile de doludur”

 Yusuf Kanlı, şöyle devam etti:

“Nevruz hepimizin ortak bayramı, ortak coşkusudur. Nevruz, yeni bir gün, yeni bir mevsime kavuşma, yeni bir umut ve yeniden doğuş anlamları ile de doludur. Geçtiğimiz Şubat ayında meydana gelen yıkıcı depremlerde asrın felaketini yaşayan Türk Milleti, Cenab-ı Allah’ın izni ve yardımıyla, tarihten aldığı ilhamla daha sıkı kucaklaşma, yeni kutlu bir yürüyüş ve yeni bir şahlanış ile doğrulacaktır; bundan asla kuşkumuz yoktur.”

“Hayırlara vesile olmasını diliyorum”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, mesajını şu ifadelerle tamamladı:

“Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli Adanalı hemşehrilerimizin, aynı iklimi paylaştığımız değerli vatandaşlarımızın Nevruz Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyor; Nevruz’un ülkemiz, milletimiz, bütün Türk-İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.