Kozmik Radyo & Haber

SELAHATTİN BAYSAL: “ADANA’YI HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞTURMAK İÇİN ADAYIM”

SELAHATTİN BAYSAL: “ADANA’YI HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞTURMAK İÇİN ADAYIM”
120 views
14 Mart 2023 - 11:28

Yeniden Refah Partisi’nden Adana Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan Selahattin Baysal; “Adana’yı eski, güzel günlerine getirmek ve çocuklarımızın huzur ve güven içinde yaşayabileceği gelişmiş bir kent oluşturabilmek için bu önemli göreve talibim. Partimizin ilkeleri, milletimizin menfaatleri doğrultusunda elimden gelenin en iyisini yapmaya söz veriyorum” dedi

14 Mayıs’ta yapılacak  Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde seçime girecek partiler milletvekili aday adaylıkları için başvuruları almaya başladı.

4 yıl önce kurulan ve ilk kez seçime girecek olan Yeniden Refah Partisi’nde de milletvekili olmak isteyenler yoğun bir şekilde başvurularını gerçekleştiriyor.

Uzun bir zamandır Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Selahattin Baysal da dün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunarak evrakları Yeniden Refah Partisi Adana İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mehmet Çalışkan’a teslim etti.

“Yeniden Refah Partimizin davası; batıla dur diye haykıran, hakkı ve haklıyı tutup en yükseğe kaldıran ve canı pahasına değerlerine sıkı sıkıya bağlı kutlu Milli Görüş davasıdır. Davamız din, dil, ırk fark etmeksizin, kurtuluşa özlem duyan tüm mazlum milletlerin davasıdır. Bu davanın bir neferi olmaktan dolayı onur ve gurur duyuyorum” diyen Selahattin Baysal; “Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak gören bir dava eri olarak ben de bu önemli göreve talibim. Partimizin ilkeleri, milletimizin menfaatleri doğrultusunda elimden gelenin en iyisini yapmaya söz veriyorum” dedi.

Konuşmasında Adana’nın uzun zamandır çevresindeki illerden hep geri kaldığının altını çizen Baysal; “Bu kentte doğmuş burada büyümüş, ailesini bu kentte kurmuş ve bu kentte hayatını sürdüren bir kardeşiniz olarak göreve talip oldum. Eğer parti organlarımız bizi aday gösterir milletimiz de teveccüh buyurarak bizi milletvekili olarak Meclis’e gönderirse söz veriyorum; Milli Görüş’ün ilkelerinden taviz vermeden, Adana’nın ve Adanalıların çıkarları için tüm gücümü ortaya koyacağım. Adana’yı eski, güzel günlerine getirmek ve çocuklarımızın huzur ve güven içinde yaşayabileceği gelişmiş bir kent oluşturabilmek için çalışacağım. Adana’nın sorunlarını en iyi bilen siyasetçilerden birisi benim. Bu sorunları bildiğimiz gibi sorunların çözüm yollarını da biliyorum. O yüzden milletvekilliğine talibim. Aziz milletimizin desteğini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Baysal açıklamalarını; “Yeniden Refah Partisi’nin yetkili organlarına, Genel Başkan Yardımcılarımıza ve Genel Başkanımız Fatih Erbakan’a bugüne kadar şahsıma duydukları güven ve yönetimimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Yeniden Refah, yeniden Milli Görüş iktidarı geliyor” diyerek tamamladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.