Kozmik Radyo & Haber

ADANA TEPEBAĞ ROTARY MESLEK HİZMETLERİ ÖDÜLLERİ VERİLDİ

ADANA TEPEBAĞ ROTARY MESLEK HİZMETLERİ ÖDÜLLERİ VERİLDİ
81 views
02 Şubat 2023 - 10:22

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve mesleğinde başarılı kişilere verilen Adana Tepebağ Rotary Meslek Hizmetleri Ödülü bu yıl roman yazarı, araştırmacı, iş insanı, köşe yazarı Sema Soykan ve Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu’na verildi. Törende ayrıca kulübe yeni katılan Mustafa Can Coşkan’ın da üye kabul töreni yapıldı.

Soykan ve Halefoğlu’na ödülü 2430. Bölge 2022-2023 dönemi Bölge Guvernörü Emre Öztürk ve kulüp başkanı Fahri Dede Avcı birlikte verdi. Verilen plaketin yanı sıra Soykan ve Halefoğlu’na,  Etem Çalışkan’a ait Atatürk Portresi de hediye edildi.  Sheraton Otel’de düzenlenen ödül törenine 2430. Bölge 2022-2023 dönemi Bölge Guvernörü Emre Öztürk, kulüp üyeleri ve Adana’da faaliyet gösteren diğer kulüplerin dönem başkanları katıldı.

Sema Soykan ve Yusuf Halefoğlu’nun özgeçmişlerinden oluşan slayt gösterimi ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Tepebağ Rotary Kulübü Başkanı Fahri Dede Avcı “Biz rotaryenler kendi hayatlarımızda elde ettiğimiz deneyimlerimizi ‘kendinden önce hizmet’ sloganı çerçevesinde topluma aktarmaya çalışmaktayız. Mesleki bilgi, tecrübe ve deneyimini topluma aktaran herkes bizim gözümüzde duayendir. Her yıl mesleklerindeki çalışma ve tutumları ile topluma örnek olmuş başarılı kişilere “meslek hizmet ödülü” takdim ederek kendilerine teşekkürlerimizi sunarız. Bu akşam da birbirinden kıymetli iki dostumuza bu yıl ki hizmet ödülünü takdim ediyoruz. Sayın Sema Soykan’a ve Sayın Yusuf Ziya Halefoğlu’na kendi alanlarında yaptıkları başarılı çalışmalara, sosyal yaşamında yaptıkları dokunuşlara ek olarak; bu yıl 15. sini düzenlediğimiz, TLG projemize de her yıl katkı koymaktadırlar. Kendilerine müteşekkiriz” şeklinde konuştu.

Sema Soykan ve Yusuf Halefoğlu’da yaptıkları konuşmada ödüle layık gören Adana Tepebağ Rotary Kulüp üyelerine bu ödülle bizleri onurlandırdınız, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz dediler. Ödül töreninin ardından konuklar üyelerin sorularını da yanıtladı.

Kulübe yeni katılan Mustafa Can Coşkan’a da üyelik rozetini U.R. 2430 Bölge 2022-2023 dönemi Bölge Guvernörü Emre Öztürk takdim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.