Kozmik Radyo & Haber

“MHP varsa umut vardır!”

“MHP varsa umut vardır!”
88 views
30 Ocak 2023 - 11:45

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Adana Staj ve Çıraklık Mağdurları Grubu” üyelerinin ziyaretinde “MHP varsa umut vardır, MHP varsa çare mutlaka olacaktır. Biraz daha sabır.” mesajı verdi.

MHP İl’e ikinci ziyaret

“Adana Staj ve Çıraklık Mağdurları Grubu” Temsilcisi Umut Hakan Şare ve grup üyeleri MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’ya ziyarette bulundular. Üç hafta önce yapılan ilk ziyaretin ardından gerçekleşen ikinci buluşmada Yusuf Kanlı sürece ilişkin gelişmeleri anlattı.

Yusuf Kanlı, raporu Genel Merkeze iletti

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 6 Ocak 2023 tarihinde kendisine yapılan ziyaretten sonra, iletilen soruna dair raporu Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sunduğunu belirterek “Ülkemizde hiçbir insanımızın mağduriyet yaşamasına asla gönlü razı olmayan Sayın Genel Başkanımız sizin de muhatap kaldığınız sorunun çözümünü istiyor. Kendileri, konuyu ilgili birimlere iletip çalışılmasını istediler.” dedi.

Yusuf Kanlı: Biraz daha sabır

Grup üyesi bir vatandaşın “Umudumuz Cumhur İttifakı’nda, umudumuz MHP’de, size güveniyoruz.” derken, Başkan Yusuf Kanlı “MHP varsa umut vardır, MHP varsa çare mutlaka olacaktır. Biraz daha sabır.” diye karşılık verdi.

2 milyondan fazla kişiyi ilgilendiriyor

“Adana Staj ve Çıraklık Mağdurları Grubu” Temsilcisi Umut Hakan Şare’nin verdiği bilgilere göre, 1999 öncesi staj ve çıraklık dönemlerinin emeklilik için gereken prim ödeme gün sayısına dâhil edilmesini ve sigorta başlangıcı olarak kabul edilmesini talep eden yaklaşık 200 bin kişi bulunuyor. Grup üyeleri, “Emeklilikte Yaşa Takılanlar” olarak kamuoyuna yansıyan ve 2 milyon 250 bin kişinin yararlanacağı EYT düzenlemesine kendilerinin de dâhil edilmesi istiyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.