Kozmik Radyo & Haber

Hülya Erdem, köylüyü baş tacı ediyor

Hülya Erdem, köylüyü baş tacı ediyor
125 views
30 Ocak 2023 - 13:30

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Bugün Köydeyiz” toplantı serisine devam ediyor. Ceyhan’ın tüm köylerini adım adım gezen, vatandaşın sorununu yerinde dinleyen, çözüm üreten Başkan Erdem, “Sorunları dinliyor, dertlere derman oluyoruz” dedi.
BİR GÜNDE 7 KÖYÜ GEZDİ
Buluşmalar kapsamında Aydınlar, Sağırlar, Selimiye, Dokuztekne, Dutlupınar,  Hamidiye ve Sarımazı köylerinde her birini ayrı ayrı komşusu olarak gördüğü hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Erdem, ilçenin dört bir köşesinde yaşayan, yaşamın her alanında var olan, üreten, emek veren köylülerini asla yalnız bırakmayacağını vurguladı.
KADIN VE GENÇLERE VURGU YAPTI
Hemşehrileriyle yan yana, omuz omuza, belediye bünyesindeki çalışmalarda birlikte karar vererek yola devam edeceklerini kaydeden Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, özellikle kadın, çocuk ve gençlerin sosyal, sportif ve ekonomik yaşamın her adımında yer alması, var olması için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiklerini vurguladı. Ceyhan Belediyesi’nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışından taviz vermeden, insan odaklı çalışmaları şiar edindiğini dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Türkiyemiz, Ceyhanımız kadınlarımızla, gençlerimizle, köylü vatandaşlarımızın gayreti, üretimi ve fedakarlığıyla daha çok gelişecektir. Bu bilinçle ve inançla ilçemizdeki tüm mahalle ve köylerimizde yaşayan komşularımızla daima bir arada olacağız, dertleşeceğiz, konuşacağız, sorunları yerinde tespit edip çözüm üreteceğiz. Dertlere derman olmak bize gurur ve onur veriyor” diye konuştu.
ZİYARETLER ARALIKSIZ SÜRECEK
Köylü vatandaşlarıyla buluşmalarına eli boş gitmeyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, daha önce de Adatepe, Değirmendere, Erenler, Hamdilli, Soğukpınar, İmran, Kuzucak ve Azizli köylerindeki hemşehrileriyle bir araya gelmişti. Başkan Erdem, ziyaretlerin aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.