Kozmik Radyo & Haber

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

GSYD Koşusu’nu ‘Büyük Yıldız’ kazandı

GSYD Koşusu’nu ‘Büyük Yıldız’ kazandı
116 views
30 Ocak 2023 - 11:38

At sahibi Gökhan Yıldız’a kupasını Anadolu Gazeteciler Ve Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Mustafa Boz takdim etti.

Koşuda başarılı bir yarış sergileyen Safkan Büyük Yıldız şampiyon oldu. Yarış sonu yapılan kupa töreninde safkanın sahibi Gökhan Yıldız’a kupasını Anadolu Gazeteciler Ve Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Mustafa Boz takdim etti. Çiçeği ise şubenin Başkanvekili Şeyda Turaçlar verdi.
Adana Yeşiloba Hipodrom Müdürü Bora Güralp’e de günün anısına çiçeği şubenin Genel Sekreteri Dursan Dağtekin verirken, TJK eski Başkanı ve TJK Asli üyesi Behçet Homurlu’ya da günün anısına çiçeğini Sarıçam Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Kadir Gül takdim etti.
8 safkanın start aldığı mücadeleden, Gökhan Yıldız’ın sahibi ve yetiştiricisi olduğu Büyük Yıldız (Uçanoğlu – Dilşeker / Özgünhan) jokeyi Vedat Abiş’le galip ayrıldı. Emin Karataş antrenesindeki al kısrak 11’inci startında 5’inci galibiyetini elde etti.
Yarışı Ateşim (Balıkhan – Dağ Yeli / Alpak) ikinci, Herekli (Kaizbert – Sözlüm / Turbo) üçüncü, Prenses Di (Güntay – Koşucu / Adanır) dördüncü, Tuğbatay (Canberktay – Mehveş Ana / Turbo) beşinci sırada tamamladı.
Kazanan Büyük Yıldız için bitiriş derecesi 1.37.39 olurken, koşudaki farklar 1,5 Boy – 6 Boy – 1,5 Boy – 6 Boy şeklinde oluştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P