Kozmik Radyo & Haber

GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

GİRİŞİMCİLİK AKADEMİSİ İLK MEZUNLARINI VERDİ
83 views
30 Ocak 2023 - 13:24

Girişimci İş Adamları Vakfı Adana Şubesi tarafından düzenlenen Adana’nın ilk geniş kapsamlı Girişimcilik Akademisi Programı Çukurova Kalkınma Ajansı Konferans Salonunda gerçekleştirilen Sertifika Töreni ile sona erdi.

Yaklaşık olarak 4 ay süren Eğitim Programı kapsamında Katılımcılara başta “Ticaret Ahlâkı” ve “Süreç Yönetimi” gibi özel başlıkların yer aldığı eğitimler verildi. Özellikle Aile Şirketlerinde 3. Nesil iş insanlarının gelişimi için önemli katkılar sundu.

Programın açılış konuşmasını GİV Adana Şube Başkanı Cengiz ASLAN gerçekleştirdi. ASLAN Genç Girişimcilere başarının yanı sıra başarısızlıklarında eğitimde önemli bir süreç olduğunu ifade etti. Bilginin belli bir sürede birikim sonucunda gerçekleştiğini bu nedenle Genç Girişimcilerin sabırlı olmalarını tavsiye etti. GİV Adana Şubesi olarak önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek iş dünyasına faydalı olmak adına Eğitim ve Mentörlük çalışmalarının devam edeceği müjdesini verdi.

Girişimcilik Akademisi Programının yürütülmesini gerçekleştiren BHS Gelişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin BARLIK böyle bir programın çözüm ortağı olmaktan gurur duyuyoruz diyerek Adana’da ilklere imza atmaya devam edeceğiz dedi.

Daha sonra konuşmak üzere kürsüye gelen KOSGEB Adana İl Müdürü Mehmet EREN, Girişimci İşadamları Vakfı Adana Şubesine bu özel ve faydalı Eğitim Programından ötürü şükranlarını sundu. Girişimcilik alanında Adana’da uzun zamandır özlemle beklediğimiz bir program gerçekleştirdiklerini ve dolayısıyla bu programın devamını beklediklerini dile getirdi. Girişimcilik Ekosisteminin gelişimi ve katkı sağlanması noktasında Ticaratte Ahlak kuralının olmazsa olmaz bir unsur olduğunu dile getirdi.

Program katılımcılara sertifikalarının takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.