Kozmik Radyo & Haber

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Adana İdmanyurdu, gol olup yağdı!

Adana İdmanyurdu, gol olup yağdı!
151 views
19 Ocak 2023 - 11:01

Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü, Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi B Grubu 12. haftasında deplasmanda Kireçburnuspor ile karşı karşıya geldi. İstanbul Çayırbaşı Stadı’nda oynanan mücadeleyi Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü, 14-0’lık skorla kazandı.

Adana ekibine galibiyeti getiren golleri, Büşra Işıl Canoruç(3), Viviana Mefire Peka(2), Andiolo Berthe(6), Pınar Can Demir(1), Arzu Sümeyya Uçar(1) ve Eylem Özkocaman(1) attı.

Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü, bu sezonki en farklı galibiyeti aldı ve puanını 13’e yükseltti. Adana ekibi, 13. hafta maçında 22 Ocak Pazar günü evinde ABB Fomget Kadın Futbol Kulübü’nü konuk edecek.

Zor şartlara rağmen fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını dile getiren  Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü Başkanı Metin Taylancı, hak edilen bir galibiyet elde ettiklerini söyleyerek; galibiyeti taraftara armağan ettiğini kaydetti.

Tüm maçlara zorlu geçeceğini düşünerek hazırlandıklarını söyleyen Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübüne Teknik Direktörü Necat Bakan, “Tüm takımlar ile oynanmamış maçlar bizim için zordur. Futbolcularımız iyi oynadı. Kulübümüzün tüm paydaşlarının desteği büyük bir farkla galip geldik, çok mutluyuz.”dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P