Kozmik Radyo & Haber

GELECEKTEN UMUTLUYUZ

GELECEKTEN UMUTLUYUZ
142 views
07 Aralık 2022 - 11:32

DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) Adana Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Zeydan Karalar ’a Federasyonun oluşumuyla ilgili bilgiler verdiler. Adana, Hatay, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren müteahhit birliklerinin katılımıyla kurulan DAİMFED sektörün temsilcilerinin bir çatı altında toplanmasını sağlamıştı. Adana Merkezde başta AKAMDER ve AYAMDER olmak üzere sektörün temsilcileri bir araya geldi.

DAİMFED GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu; “Adana Büyükşehir Belediyesi biz tüm Kamu ve Yapı Müteahhitleri için en önemli iş ortağımız. Kamu olarak başta ASKİ olmak üzere çoğu sektör kolunda beraber çalışıyoruz. Ayrıca kentin görsel gelişimine katkı koyan Yapı Müteahhitlerimizin sağlıklı, sağlam inşalar yaparken sürekli Belediye ile iş birliği halindeler. Netice itibarıyla hep birlikte yol alıyoruz. Bu nedenle sürekli istişare halinde olmamız gerekiyor. Bu nedenle arkadaşlarımızla uzun bir meşakkatli süreçten sonucunda federasyonumuzu kurduk. Tüm gayretimiz başta Ülkemizin ve bölgemizin gelişimine katkı sağlamaktır. Bu nedenle bu ziyaretimizi ve Başkanımızla görüş alışverişimizi önemsiyoruz” ifadelerinde bulundu.

SEKTÖRÜN BİR ÇATI ALTINDA TOPLANMASI OLUMLU BİR YAKLAŞIM

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ziyaretle ilgili açıklamasında; “İnşaat Sektörünün temsilcileri Müteahhitlerimiz bizimde önemli iş ortaklarımızdır. Dolayısıyla kuruluşunu yakından takip ettiğimiz DAİMFED in oluşumuna çok olumlu buluyorum. Daha nitelikli ve nicelikli işler üretebilmemiz için bir arada karşılıklı istişarelerde bulunarak aynı noktada olmamız gerekiyor. Bu anlamda sektörün tüm temsilcilerinin bir çatı altında toplanmasını çok olumlu bir adım olarak görüyor ve destekliyoruz. DAİMFED in önemli işler yapacağına inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.